Hol tudnék szélsőséges emberekkel beszélgetni?
Figyelt kérdés
Vannak olyan dolgok,amik még számomra is rosszak. Tehát csak szimplán olyan emberekkel,akik nagyon pártolnak egy oldalt és logikus magyarázatuk is van rá.
Emellett lehet jólelkű is az ember.
2021. máj. 12. 23:53
11/16 A kérdező kommentje:
Nem keverendőek a dolgok.
Azért a csöves pénzégetésből mi erőt kikovácsolt... Akárhogy is tette legalább amellett hogy tömte a zsebét a népnek se kellett tüzifa helyett pénzt égetnie. Legalábbis ha nem a háború vége időszakát nézzük,hanem az elejét.
2021. máj. 25. 00:22
12/16 anonim válasza:
A Szegedi Csillag Hotelben a törzsvendégek zöme ilyen.
2021. aug. 23. 19:14
13/16 anonim válasza:
Itt, ezen az oldalon...
2021. aug. 24. 19:07
14/16 A kérdező kommentje:
Aki szélsőséges,az milyen irányba az?Milyen ideológiát vallotok?
2021. aug. 24. 19:12
15/16 anonim válasza:
Én szélsőséges vagyok: vagy szeretek valakit, vagy kerülöm. Egy dolgot tudok csak ténykedni, a hangulatom vagy jó, vagy nagyon rossz. Tehát valóban a végletek embere vagyok.
2021. aug. 24. 20:37
16/16 A kérdező kommentje:
15. Privibe küldj pár elérhetőséget.
Nem mindenem van,mint az átlag többségnek,amelyik van ott majd írok.
2021. aug. 24. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!