Cukorbeteg emberek! Lenne kedvetek privátban beszélgetni velem, hátha sikerül lelket öntenetek belém?
Figyelt kérdés
Főként fiatalokkal,de idősebbekkel is szívesen beszélgetnék. Tizenéves vagyok, valószínű, hogy lehetséges cukorbeteg vagyok,a hónapban lesz terheléses vizsgálatom és teljesen összezuhantam. Hogy éljek úgy le 60-70x évet szövődmény nélkül? Úgy érzem örökre elvesztem a régi életem, és megkötésekkel, korlátok között kell leélnem konkrétan kb. az egész életem. Teljesen összezuhantam. Könyörgöm segítsen valaki. Tanácsokat is szívesen várok arra az esetre ha beigazolódna2021. máj. 8. 21:03
11/11 anonim válasza:
Irj majd ha mar tudsz valamit, ne tunj el :)
2021. máj. 10. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!