Fiúk, ti egy lánytól milyen jelekből veszitek le azt, hogy valami rosszul esett neki?
Az se garantált. Az is lehet célzás arra, hogy végezhetnél több házimunkát, vagy hogy gyűrött az inged és ő bénán vasal.
Nincs olyan jel amiből levenném. Volt már mikor sírt a lány, de akkor se tudtam, hogy mi van. Sok lányt ismerek, szóval láttam már rengeteg furcsaságot.
Emiatt szeretem inkább a nőket. Ha egy nőnek rosszul esik valami, annak az a jele, hogy mondja, meg lehet velük beszélni.
Hát ez az, hogy VALAMI baja van, fogalmad sincs, hogy mi, de ha kérdezed akkor letagadja, vagy ami még rosszabb: elvárja, hogy te tudjad! Na olyankor borul el az ember agya!
Ja igen, a kérdésre: nincs szex.
Tök nehéz ezt leszűrni. Volt, hogy a munkatársamnak úgy szóltam, hogy neki az rosszul esett, nekem meg fel sem tűnt, majd a barátnője szólt, hogy nem jól szóltam az illetőnek, aki semmit sem jelzett e felől felém.
Furák vagytok, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!