Szerintetek van a tanároknak kedvence? Mi alapján választják? Ti hogyan, milyen jelekből veszitek észre? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Tudom,hogy evlieg mindenki egyenlő, de elég sok tanárnak van úgymond kedvence.2017. márc. 14. 22:10
1/6 anonim válasza:
szerintem is. de hogy kikből lesz kedvenc az tanár függő. van aki az alapján ˝választja˝ hogy milyen okos egy tanuló, vagy milyen kedves meg aranyos stb..
2/6 anonim válasza:
Általában mindig vannak kedvenceik. Én azt mondom hogy humor alapján az esetek nagyrészében mert ezekkel lehet poénkodni meg mindig érdekessé tudják tenni az órát(nem bunkók) de néha ha pl szigorúabb a tanár akkor a jó tanulók a kedvencek. Abban nyilvánul meg hogy poénkodnak egymással, a tanár őket kéri meg hogy segítsen mondjuk kiosztani dolgokat vagy hogy hozzon a tanáriból dolgokat. Persze vannak azok a tanárok is akik elengednek bizonyos diákokat előbb meg mindent szabaddá nyilvánítanak nekik.
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy van . En is sok tanarnak voltam ugymond a kedvence, es "semmit" nem kellet hozza csak tisztelet, kello humor es persze jo jegyek. Sose akartam az lenni, de valahogy mindig sikerult. A lenyeg , hogy szimpatikusnak kell lenni a tanarnak. Ha sikerult, akkor van egy ket elonyod, pl. a fizika tanarom egyik szobeli feleletemre , azt mondta csak harmast erdemlek, de mivel sose volt meg harmasom, ezert negyest irt be a naploban. Matek tanar konkretan , kijelentette , hogy egyedul csak en beszelhezek oran persze csak magammal (erdekes lett volna:D ). Sokszor beszleget a diakkal a tanar , meg peldalozik vele. Ugy hogy nem rosszz dolog az ! :)
4/6 anonim válasza:
Én onnan vettem észre, hogy miután végeztem a sulival, elmondta nekem. :D Egyébként sok olyan tanár is szeretett, akiknél nem voltam kifejezetten jó tanuló, akiknél meg szaktárgyi érdeklődésem volt, sokszor úgymond "megtűrt", és engem kérdezgetett meg külön odajött beszélni velem a felvételimről, mert tudta, hogy engem érdekel. :) Szóval, mivel a tanárok is emberek, nekik is van, hogy alapból szimpatikus valaki. Mondjuk az is előfordul, hogy valaki nem szimpi nekik, és ezt azzal kompenzálják, hogy akaratlanul is kedvesebbek vele, mint másokkal. :D Akinek sokat mondogatja a nevét, akinek nevet a viccein, akinek kiemeli a szaktárgyi kompetenciáit, akinek becenevet ad vagy akiről egyből észreveszi, ha nem figyel oda az órán, az valószínűleg közel áll a szívéhez, de nem hinném, hogy minden tanárnak csak egy kedvence van, és szerintem csak nagyon ritka esetekben vezet ez kivételezéshez. Sokszor egyébként szerintem nem derül ki, hogy ki volt igazi kedvenc vagy nem is tudom. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még. Én is kedvence vagyok egy-két tanáromnak, nekem a többiek hívták fel a figyelmemet,hogy én vagyok a kedvenc. Az egyiknél meg én vettem észre,hogy velem mindig kedves és segítőkész ,de nála közre játszhat,hogy a többiek nem kedvelik,mert szigorú sokszor és követel és szerintem egy tanár érzi ha nem kedvelik, nekem pedig pont ő a kedvencem.🙂
2017. márc. 15. 16:01
6/6 anonim válasza:
A jó tanulók szoktak a kedvencek lenni, meg akik sokat tesznek a közösségért, pl szervezkednek meg ilyesmik. Akkora parasztság az ilyen kivételezés :/ Tanár lennék tuti nem csinálnék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!