Egy lány kezdeményezhet?
Még sosem volt senkim, lassan 17 éves vagyok. Nem szeretnék közeledni senkihez sem, ezt meghagyom a fiúknak. Viszont most van egy fiú akit nem ismerek de nagyon tetszik viszont nem ír rám. Szerintetek ciki lenne ha ráírnék? És hogy kezdjek el vele beszélgetni, ha nem ismerem
17/L
Nem ciki.
Nálunk is úgy kezdődött, hogy én hívtam el a srácot első randira :)
Neeeeeeeeemm nőként tilos bármilyen lépést tenni azért ha akarsz vmit!!!
Majd ő férfi lesz és ha kellesz neki lépni fog. Meg nyugodtan tanuljon meg gondolatolvasni, nehogymár hozzászólj vagy jelezd neki h bejön, sőt szaladj el minél messzebb, véletlenül se derüljön ki. Ha kezdeményez is nálad, alpári bunkó stílusban küldd el mert tetszik. Szivesen.
Pedig igaza van, hiába parasztozod le. Vicc amúgy hogy elvétve találok értelmes választ, de az mind le van pontozva, itt meg kiröhögve.
Nekünk nem ribi agyunk van! Teljesen különbözik a férfi és a női agy! És ha egy férfi azt mondja hogy mi k....ra nem értékeljük a női kezdeményezést, az így is van. De ne hallgass rá! Parasztozd le nyugodtan. Szép pofára esést, ostobenkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!