Van Anotalkhoz hasonló ismerkedős oldal, ahol normális emberek is megfordulnak? Ti mit használtok?
Az hogy lehet, hogy 1 hete még rendszeresen fent volt Anotalkon 400-450 fiú és 80-100 lány, most meg az elmúlt pár napban jó, ha 90 fiú és 50 lány van fent?
Egyébként le merem fogadni, hogy lány írta ki a kérdést.
Pedig a helyzet közel sem rózsás. A lányok közül is rengeteg a primitív, kamus, trollkodó, szerencsétlen, akik nem is lányok, ha meg tényleg azok, akkor meg legalább a fele szerepjátékozni akar...
Mindenki a fiúkról beszél, hogy közülük mindenki perverzkedni akar, de normális lányt is nagyon nehéz találni ott...
Lehet, hogy az adminok nagytakarítást végeztek, és kitiltottak adott IP címeket. Simán eltudom képzelni, mert az utóbbi időszakban tényleg rengeteg volt ott a troll...
Amúgy az ismeretlenek.me az a régebbi Anotalk volt, abból lett a mostani Anotalk.
De még mindig lehet használni az ismeretlenek-et is, nem? Annak menőbb a háttere :D
Amúgy van még az Anosquad is, de ott senki sincsen :(
Nőként szoktam anozni, én nem trollkodom, de sok kritikán aluli egyénnel találkozom.
Esetleg van valami olyan, ahova lehet regisztrálni, érdeklődési köröket megadni és az alapján ismerkedni? Most kb. csak a Tindert tudom erre, de azt sem szeretem. Nem feltétlen pasizás, csak értelmes párbeszéd kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!