Normális az hogy 4hós kisfiamnak sikerül a megfordulás mindkét irányba. Most meg pár hete semmi?
Figyelt kérdés
Elsőnek hasról fordult hátra,majd rá 2hètre hátról is átfordult. Többször is. Most meg csak oldalra fordul.normális ez?2014. okt. 10. 13:11
1/3 anonim válasza:
4 hosan atfordult hatrol hasra ket napig, majd 6 hetig nem fordult meg, 5 hosan hasrol hatra majd megint 2 het szunet. Aztan fogtam es elkezdtem forgatni,mert mar engem is idegesitett, hogy ha tudja miert nem csinalja, ugy megtetszett neki, hogy onnantol kezdve minden nap forgott.
2/3 anonim válasza:
Az én picurim is megcsinálta egyszer vagy kétszer, és utána semmi. Nem akartam erőltetni nála semmit, csak szépen a maga tempójában. Aztán rákapott és utána csak gurulva közlekedett. Kinézett magának valamit, és odagurult. Ezt egészen 9 hónapos koráig csinálta, mikor megelégeltem, hogy nem áll neki kúszni és mászni. Akkor már segítettem neki kúszni tanulni. Nincs elkésve. Ha egyszer megcsinálta, akkor már tudja.
3/3 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet. A kisfiam már 3 hónapos kora előtt átfordult a hasáról a hátára, csinálta ezt kb. 1 hónapig, azóta nem hajlandó. Csak fekszik hason és ha elfárad sír. Mi sem értjük a dolgot, de mindenki nyugtat, ne aggódjak, majd újra elkezdi. Úgyhogy várunk, mikor örvendeztet meg bennünket új tudományával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!