Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek az...

Lányok! Nektek bejönnek az italiano típusú macsó srácok?

Figyelt kérdés

Tudjátok... napbarnított bőr,napszemüveg,borostás arc,napsütés,tengerpart,kapucsínó,tűzpiros alfa romeo,dolce vita. Végigszáguldanánk a napsütötte toscana-n én az alfa romeo kormánya mögött te pedig a jobb egyben. A tengerparton innánk egy jó cappucino-t miközben szólna a lásátemikántáre.

Amúgy a kérdés teljesen komoly még ha nem is tűnik annak. Bejönnek nektek az ilyen stílusú srácok?

2021. ápr. 2. 20:55
 1/6 anonim válasza:
Alfa? Akkor autómentő mindig legyen a közelben mert lőttek a száguldásnak!
2021. ápr. 2. 20:57
 2/6 anonim válasza:
Ha szólhat inkább Laura Pausini, akkor igen.
2021. ápr. 2. 21:07
 3/6 anonim válasza:
Cappuccino helyett legyen fagyi meg tiramisu.
2021. ápr. 2. 21:18
 4/6 anonim válasza:

Az általad irt jellemzőkkel rendelkező egyed szerintem csak simán egy butacsirás városi gyökér.

(aki majd nem akarja sem kifizetni, sem leülni a száguldozás miatt kirótt büntetéseket)

2021. ápr. 2. 22:40
 5/6 anonim válasza:
Régen digónak hívtuk az ilyet.
2021. ápr. 5. 23:14
 6/6 anonim válasza:

Egyes jegyek bejönnek borosta, barna bőr. Ami a gyengém ehhez a teljesen fekete haj nagyon sötét szemekkel

Akár göndör kicsit hosszabb hajjal vagy rövidebb is jó.

Ki ne akarna egy jót autokazni azzal akit szeret főleg egy szép helyen? :D Nekem nagy vágyam bejárni pl az Amerikai országutakat. Imádnám. Szabadság érzet, szerelem, lazaság, kell ennél több? Ja igen, pénz mindehhez 😁

2021. ápr. 10. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!