Lányok! Nektek bejönnek az italiano típusú macsó srácok?
Tudjátok... napbarnított bőr,napszemüveg,borostás arc,napsütés,tengerpart,kapucsínó,tűzpiros alfa romeo,dolce vita. Végigszáguldanánk a napsütötte toscana-n én az alfa romeo kormánya mögött te pedig a jobb egyben. A tengerparton innánk egy jó cappucino-t miközben szólna a lásátemikántáre.
Amúgy a kérdés teljesen komoly még ha nem is tűnik annak. Bejönnek nektek az ilyen stílusú srácok?
Az általad irt jellemzőkkel rendelkező egyed szerintem csak simán egy butacsirás városi gyökér.
(aki majd nem akarja sem kifizetni, sem leülni a száguldozás miatt kirótt büntetéseket)
Egyes jegyek bejönnek borosta, barna bőr. Ami a gyengém ehhez a teljesen fekete haj nagyon sötét szemekkel
Akár göndör kicsit hosszabb hajjal vagy rövidebb is jó.
Ki ne akarna egy jót autokazni azzal akit szeret főleg egy szép helyen? :D Nekem nagy vágyam bejárni pl az Amerikai országutakat. Imádnám. Szabadság érzet, szerelem, lazaság, kell ennél több? Ja igen, pénz mindehhez 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!