Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyire fontos a kinézet?

Mennyire fontos a kinézet?

Figyelt kérdés

Nem túl kifejező a kérdés, szóval kezdésnek: még soha nem voltam szerelmes. A külsőségek megtartottak, de viszonylag rövid időn belül lekoptam az emberekről, mert nem fogott meg a személyiségük, és/vagy nem tudtam őket elképzelni az életemben..itt már jópár emberről beszélek.

Mennyit számít, hogy az illető vonzó vagy, hogy jó az ágyban?

Szerintetek képes valaki beleszeretni valakibe, akit abszolút nem tart attraktívnak...és ez idővel változna? Egyáltalán hogyan lehet beleszeretni valakibe?

+Heteroként, te bele tudnál szeretni a másik nembe, ha abszolút az ideálod lenne 'másként'?

Tudom, hogy irtó buta kérdések, de gondoltam anonimként feltenném őket annak, aki válaszol.

Köszönöm szépen, előre is❤️❤️

20/L

2021. márc. 30. 01:13
 1/8 anonim válasza:

Gondolom valamilyen szinten a kinézet is számít az emberek többségének,gondolj csak bele te sem kezdeményeznél egy olyan személynél aki egyáltalán nem tetszik.

Nekem volt már olyan esetem hogy beleszerettem egy lányba,őszintén szólva sokáig nem tetszett kívülről,de ahogy telt az idő egyszerűen megismerte az ember,egyszer csak hosszú idő után beleszerettem kívülről is.

2021. márc. 30. 01:39
 2/8 anonim válasza:
Hm, szerintem ez egy elég összetett dolog. A külső egészeb biztosan számít, ahogy egyes is mondta: nem mész oda valakihez, ha nincs meg a kezdeti vonzalom. Ugyanakkor az is igaz, hogy ha valakit tényleg kedvelsz, akkor megtörténhet, hogy a külsejét is egyre vonzóbbnak fogod találni. Szerintem ez igazából a nagyságrendektől függ: ha valakit nem tartasz kimondottan csinosnak, de beleszeretsz a lelkébe (jajdenyál), akkor alkalmasint felértékelődhet benned a megjelenése is. Ugyanakkor ha valaki kimondottan taszít testileg, lehet bármilyen nagyszerű, hosszú távon nem tudzs rajta túllépni.
2021. márc. 30. 01:47
 3/8 anonim válasza:
Igazuk van az előttem íróknak is, de nem véletlenül mondják hogy a külső megfog, a belső megtart. Az emberek általában egy ismeretlen közeledését a külseje alapján fogadják/utasítják el, aztán ha már együtt vagytok, akkor a szerelem szélen lassan alakul. A szerelem az igazából barátság. Ha a párod a legjobb barátodnak tartod akkor vagy szerelmes belé.
2021. márc. 30. 08:13
 4/8 anonim válasza:
Nem kell, hogy hű de jól nézzen ki az az illető csak legalább egy átlagos szintet hozzon. Ha ez megvan akkor elég a személyiségét megismerni, hogy az átlag felé kerüljön sokkal.
2021. márc. 30. 13:02
 5/8 Á.Zoli válasza:

A kérdések jók!

Párkapcsolatban élni viszonylag sok helyzetben lehet. A kérdés valóban az, hogy jól érzed-e benne magad.

Valóban nem mindegy, hogy mit érzel az aktuális kiválasztottad iránt, komolyan befolyásolhatja a mindennapjaidat és persze a szexuális élmények minőségét is. Számomra mind a kettő nagyon fontos választáskor, hogy keltsen bennem szexuális vágyat és egyben érintsen meg a lelke, a személyisége. Ideig óráig mind a kettő működik egymás nélkül is, de a kérdés, hogy meddig. Ha egyik sincs meg, abba a kapcsolatba bele sem kezdek.

Én nem vagyok képes beleszeretni olyanba, aki nem vonz külsőleg. Ez nem is változik idővel sem.

Hogyan lehet beleszeretni? Onnan fogod tudni, hogy nem leszel képes irányítani a dolgokat, csak egy lesz a fontos, hogy a közelében lehess. Minden más másodlagossá válik.

Heteroként nem tudnék a saját nememben érzelmeket ébreszteni

2021. márc. 31. 07:51
 6/8 Á.Zoli válasza:

Az utolsó mondatom zavaros lett, nem olvastam át küldés előtt.

Heteroként számomra lehetetlen szerelmi kötődés másik férfihoz. Ez nem jelenti azt, hogy nem alakulhat ki őszinte kötődés, mély szimpátia, de annak nincs köze semmilyen erotikához sem

2021. márc. 31. 08:37
 7/8 anonim válasza:
A kinézet egy kicsit szerintem azért fontos. A saját nemembe nem tudnék beleszeretni az biztos. A belső is sokat számít. Mondjuk egy olyannal, aki bunkó velem, nem tart fontosnak, olyannal biztos, hogy nem jönnék össze.
2021. márc. 31. 09:38
 8/8 anonim válasza:
Elég fontos a kinézet, szerintem majdnem annyira, mint a belső. Hiába tölt el jó érzéssel, ha ismersz valakit, azért attól is legyen jobb kedved, hogy ránézel.
2021. márc. 31. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!