Egy önéletrajzba mennyire fontos egy kép?
A kép azért jó, mert jobban emlékszik rád, és egy személyes beszélgetés után hamarább beugrik neki, hogy milyen volt az első benyomás.
Ha nem nagyon ciki a fotó (10 éves, csücsörítős, koszos pólóban, fürdőben szelfi), akkor nem ez fog számítani.
Képet akkor kell csatolni, ha külön kérik, amúgy meg nem szükséges. Egy jó fotó mutatja, hogy felkészült pályázó vagy és lesz egy képe az interjúztatónak hogy kit keressen a recepción. Viszont ha nem megfelelő fotóval pályázol az diszkriminációra adhat okot, akkor inkább ne rakj bele semmit.
Kérdezz meg pár barátot, hogy milyen a kép. Én volt, hogy HResként kitöröltem a jelölt képét mert alapból mobillal csinált fotó volt és félig belepislogott. Előnytelen volt róla kép, inkább jobbnak láttam eltűntetni.
Tedd 4x4cm-es méretben max az önéletrajzba...adsz is meg nem is;)
Másrészt, ha lakatos a neved például véletlen vagy hasonló s nincs fotód, meg se nézik lapod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!