Önéletrajzba tényleg nem fontos a születèsi idő? Az europass honlapján azt olvastam, hogy nem kell, meg a gimi sem (BA végzettsegem van, es folyamatban van a MA).
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 08:25
1/10 anonim válasza:
Nem, diszkrimináció adhat okot, ezért jobb kihagyni. (Ugyanezért a lakcímet is érdemes kihagyni...) A gimit akkor érdemes csak belerakni, ha az a legmagasabb végzettséged, amúgy meg senkit sem érdekel.
2/10 anonim válasza:
Én a gimit benne hagytam, ha valakit nagyon érdekel, az alapján ki tudja számítani a koromat. De külön a születési dátumot sosem írtam bele. Lakcím szintén felesleges.
3/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szèpen! :)
2020. aug. 1. 09:02
4/10 anonim válasza:
Születési dátumot, lakcímet sose írok, csak telószám, e-mail. Giminek is a befejezési évet írom, ha írom, diploma megszerzésének éve meg nem mond sokat, mert van aki később megy egyetemre vagy akár éveket csúszik. Ha valamire kíváncsi, hívjon be interjúra.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2020. aug. 1. 10:14
6/10 anonim válasza:
És kérlek, hogy a fotót is hagyd le róla, én kimondottan utálom, ha kicsit is befolyásol egy arc tudat alatt, jobb a kép nélküli CV.
7/10 A kérdező kommentje:
Eddig ezt a nézőpontot még nem hallottam, ez érdekes. Sok helyen ugye kifejezetten fényképes önéletrajzot kérnek.
2020. aug. 1. 11:31
8/10 anonim válasza:
@7 Oda küldj képet, de én vezetőként például egyáltalán nem szeretem, semmit nem számít valakinek a kora, kinézete, vallása, származása abban, hogy alkalmas-e egy munkára. Volt keresztény szektás, muszlim, exkatona, 22 éves és 58 éves, hetero, biszexuális, homoszexuális, transznemű beosztottam is, pont ugyanúgy meg tudtak felelni elvárásoknak.
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ezzel a felfogással találkozni.
2020. aug. 1. 14:31
10/10 anonim válasza:
8:
Ritka korrekt hozzáállás!! Öröm lehet a beosztottadnak lenni<3. Köszönjük mindeki nevében.-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!