Kinek van kedve megismerkedni egy defektes hölggyel?
Kor: 20-as évek eleje
Alkat: kifejlett női példány, magasságban visszamaradott, súlyban ideális - 53kg, mert itt ez elvileg fontos
Mindennapok: felkelek, elmélkedek az életemen, élvezem a távoktatás csodáit, tanulok, elmegyek futni, hobbizok, este próbálok létezési krízis nélkül elaludni
Negatívumok: magának való, visszafogott, introvertált, fásult, lelki sérültség, túlagyalás, bizalmatlanság
Pozitívumok: figyelmes, érdeklődő, jó hallgatóság, mélyebb beszélgetés
Életcélok: szakmailag minél magasabbra jutni, érzelmileg nem kiégni teljesen, defekteket leküzdeni
Érdeklődési kör: tudományok, művészetek, sportok, introvertáltságok
Mit keresek: barátság, ismerkedés, beszélgetés, mindegy
Kit keresek: bárkit, aki nem felszínes
Tanácsok hozzám: részvétem
Szép hetetek mindenkinek 🌸
Az introvertáltság miért negatívum?
A fél világ introvertált.
A leírás alapján hozzám túl gyerekes és kiforratlan lehetsz, de adok esélyt megcáfolni.
nekem szimpi.
ha súlyban ideális vagy, akkor minimum 158 cm vagy? mert csak úgy jön ki az 53+105 = ideális legkisebb magasság a súlyhoz, +110=ideális legnagyobb magasság, és ha e fölött vagy, akkor vékony lehetsz, tehát jó, ez alatt meg hát, nem biztos, hoyg jó :D
169/64/24/F
Én is szívesen beszélgetek
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!