Akik itt megismerkedtek és eljutottak a találkozóig azok milyen kategóriában és milyen okból találkoztak?
6.
Ezt mégis hogy? Komolyan próbálkozom már egy ideje, a beszélgetések nem miattam halnak el és semmi ilyen, de még lightosabb dolog sem történt velem.
8.
Természetesen férfi vagyok. Kár, nem fogok azért mindenkire csak úgy tolakodóan ráirogatni.
Ha nem tolakodóan csinálod, lehet esélyed :)
Csak az a nehezítés benne hogy sok nőnek már annyira elege van az itteni farokküldős agyhalottakból, hogy a normálisakat is egy kalap alá veszik velük, és esélyt sem adnak.
De ha úgy írsz szimpatikus válaszolókra hogy nem direktbe ismerkedési vagy szex célból, csak továbbgördítesz privátban egy témát, akkor látni fogják hogy nem úgy állsz hozzájuk mint a többség.
Nekem mindig az ilyen továbbgördítős üzenetek keltették fel a figyelmemet, amikor nem kifejezetten becserkészni akartak, csak beszélgetni normálisan, aztán szépen kialakultak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!