Lányok, ma megtanulunk kezdeményezni, oké?
Írni kell nekem üzenetet, csak köszönjetek. Nem fogok válaszolni egyikőtöknek sem, csak hogy szokjátok kicsit, mennyire egyszerű ez, hátha könnyebben megy, ha a kiszemeltre kell írnotok.
Kommentben fogom írni hány bátor lány volt köztetek aki rámköszönt. Sok sikert.
Okkal nem kezdeményezek férfiaknál pontosan az olyan pökhendi, egoista, magát nagyra tartó és nőket lenéző idiotak miatt mint te,, kedves''kérdező.
Nézz magadba mélyen. 😅 De legalább kihoztam belőled a sz.r lelked.
Egy nagyon aranyos lány írt, aki érdekes mód nem sértődött meg, sőt :D
Van akinek tetszik a szar lelkem, nem mintha bármelyikőtök károgása is izgatna :D nálatok is igaz ám, hogy a stílus maga az ember. Hupsz :)
Pont nem érdekel más véleménye :)
Kettőnk között az a különbség, hogy nekem is meg van a saját magam igaza. És neked is. De én legalább nem erőltetem rá másokra, hogy mi lenne az én saját igazam szerint a helyes) . Mindenki döntse el maga ki akar kezdeményezni, és ki az aki nem. Ez nem tanítás, ha nem tudod azt hogyan is kell jól csinálni
főleg nem ismerkedést lehetetlen tanítani interneten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!