Lányok, ma megtanulunk kezdeményezni, oké?
Írni kell nekem üzenetet, csak köszönjetek. Nem fogok válaszolni egyikőtöknek sem, csak hogy szokjátok kicsit, mennyire egyszerű ez, hátha könnyebben megy, ha a kiszemeltre kell írnotok.
Kommentben fogom írni hány bátor lány volt köztetek aki rámköszönt. Sok sikert.
Én bírom. :)
Megkérdezhetem, hogy milyen kényes pontba nyúltál bele?
Gondoltam. :)
De honnan tudod ebből a pár hsz-ból, hogy a nők nem szoktak kezdeményezni?
Tegyük fel, hogy kicsit udvariasabbra sikerül a kérdés kiírása. Gondolod, hogy attól, hogy tét nélkül, egy anonim oldalon valaki annyit ír neked, hogy szia, attól jelentősen növekednek a kezdeményezési képességei? Pontosan akkor van a gond, ha van tétje a kezdeményezésnek, hiszen egyik nő sem hülye, hogy csak úgy próbálkozzon vkinél. (Azt hiszem, rosszindulat nélkül mondhatom, hogy ez inkább jellemző ffiakra.) Mielőtt továbbmegyek, tisztázzuk, hogy milyen kezdeményezésre gondolsz? Itt a gyakorin, az Ismerkedés kategóriában?
23
Ó, értelek! :) Nagyon jól teszed.
Te jó ég mennyi felháborodott nő van itt, akik a férfiaktól elvárt dolgok töredékét se képesek megtenni maguk
loooooool
Maradok maradi és megvárom amíg a férfi kezdeményez 😉😌
Értem mit akarsz a kérdéssel de egy internetes oldalon mindenki bátor viszont a való életben ez nem ilyen egyszerű már. Főleg a fogalmazással a stílussal van a baj. Nem azzal amit elakarsz érni. De hajrá. Ha tényleg ezt szeretnéd elérni akkor élőben csináld ezt, mert mindig az élőben történő ismerkedéssel vannak a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!