Hogy vagy lelkileg? Hogy erzed magad?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez egy nem megszokott kérdes lesz! Nem találkoztam eddig még ilyen kiirással, ezért úgy gondoltam, hogy megnézem mennyi reakció lesz az ilyen fajta kérdésre:) Nos én most nem magamnak szeretnék segítseget kérni,hanem azt kérem,hogy esetleg ha vannak itt fiatalok!(13-20)éves korig,de az sem baj ha idősebb;) Ha bármi problémátok akadt,vagy nem vagytok jól,kell egy kis segítség bármilyen téren(de leginkabb lelkiekben) akkor irjatok bátran ez alá a kiiras ala,vagy akar privat uzenetben is! (Anonim modon ahogy szeretnetek) az en celom hogy segithessek olyanoknak akik esetleg nem mernek mashoz fordulni,de egy ,,idegennek" szivesen kiontenek a szivuket!❤Legyetek batrak es merjetek kerdezni,tanacsot kerni!2021. márc. 26. 20:58
11/11 anonim válasza:
meleg vagyok, de szeretnék már családot és gyerekeket. körülöttem már mindenki családos és ez nagyon zavar...
2021. márc. 27. 13:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!