Vannak itt olyan emberek,akik még emberszeretőK?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre,hogy minden második kommentelő olyan általánosságban embergyűlölő...(És azt állítja,hogy ő okkal előítéletes mindenkivel,és hogy mindenki ugyanolyan k,b, stb..)2021. márc. 23. 19:20
1/8 anonim válasza:
Vannak.
2021. márc. 23. 19:24
2/8 anonim válasza:
Jelen!
Én is hülyét tudok kapni az általad említett rétegtől, nagyon káros és beképzelt szerintem ez a hozzáállás.
2021. márc. 23. 19:37
3/8 anonim válasza:
Igen, vannak még! 🙂 Rám mindig mondják, hogy mit tudok szeretni az emberekben úgy amblokk. Nekem nem kenyerem soha a bunkózás, nem szeretek senkibe sem belekötni csak mert már a véleménye. Én mindenkit megpróbálok inkább megismerni. Ha nem tudok azonosulni a személyével, vagy a véleményével akkor elengedem a dolgot. Nem kéne attól előítéleteskedni mert még nem találkozott számára szimpi emberrel. Engem is ez bosszant fel.. ez a kommentben is érződő gyűlölet, kivagyiság.. csupán mert máshogy gondolkodsz, más a véleményed.. Kérdező! Nagyon örültem ennek a kérdésnek! Jó dolog, hogy valakit érdekel ilyen fontos dolog is. 🙂
2021. márc. 23. 19:54
4/8 anonim válasza:
Általában igen, bírom, elfogadom az embereket, nőket.
2021. márc. 23. 22:20
5/8 anonim válasza:
Sztem tök érdekesek az emberek, mindnek a saját kis kattanásai, észlelése, sokszor olyan nézőpontokat mutatnak meg h bakker erre sosem gondoltam vna.
2021. márc. 24. 04:51
6/8 anonim válasza:
Vannak még igen! De! Újabban vagy a legtöbb esetben piszokul nem ez a papírforma, hogy ők lennének többségben.
Sajnos nemcsak itt hanem élőben is nagyon sok bunkó nyomott fejű van, csak itt vagy egyéb más anonin felületen jobban kitudják élni magukat!
Ennyi.
Én igyekszem mindenkivel normális lenni nyilván aki velem olyan, azzal én is olyan leszek!
2021. márc. 24. 07:38
7/8 anonim válasza:
Itt vagyok, sziasztok :D
25F
2021. márc. 24. 11:18
8/8 anonim válasza:
Igem
2021. márc. 24. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!