Hogy lett hirtelen ennyire emberszerető?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú ismerősöm akivel még egy kutatóprogram során ismerkedtem meg. Közös céljaink és témáink voltak, így jól kijöttünk. Többen mondták róla hogy enyhén beképzelt ami egyébként kicsit igaz is volt. Ha nem ő volt valamiben az első, akkor már rossz képet vágott hozzá, ellenben velem is azért kezdett barátkozni mert én is a jobbak köht voltam. Egyszer nálam is eljátszotta magát, azóta eltábolodtunk egymástól. Ami aggasztó hogy régen órákat beszélt velem, most másoknak meg azt adja elő hogy én egy életképtelen robot vagyok, ami nyilván nem igaz. Eltelt 2 év, mondták, hogy megváltozott. Ő lett a társaság lelke, előadja hogy mindent és mindenkit megért, kedvel. Miközben én ismerem jól, ha valaki jobb nála akkor irigykedik rá. Hogyhogy ilyen fordulatott vett a viselkedése? Minek játssza el a jótündért?2021. jan. 29. 21:00
1/3 anonim válasza:
Miért kizárt az, hogy megváltozhatott? Kaphatott egy fejmosást, vagy tükörbe nézett, ki tudja. Mindannyian változunk, alkalmazkodunk a környezethez. Neki is muszály volt mert, lehet olyan társaságba került ahol az érdekei ezt diktálták.
2/3 anonim válasza:
Biztos begombázott egyszer egy kicsikét és kapta aspirituális pofont.
3/3 A kérdező kommentje:
Meg hát velem is összekapott rendesen
2021. jan. 30. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!