Babusgatható, "emberszerető" kisállat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Milyen olyan kisállat van (emlős, hüllő, madár mindegy) ami "megszereti" az embert? Hörcsögöm volt sok évig, de többet már nem akarok.
Szeretnék valamit ami kis helyen elfér, és "szeret" engem.
Mit ajánlotok?
2015. ápr. 11. 14:57
2/9 anonim válasza:
nekem nyuszim volt, ő nagyon emberközpontú volt.
4/9 anonim válasza:
Vidd el a macskám, egész nap az öledben akar aludni.
5/9 anonim válasza:
T-rex
Viccen kívül: papagáj,teknős,tengerimalac,egér
6/9 anonim válasza:
Szerintem a tengericoci nem annyira babusgatós. Nekem 3 van/volt és egyik se az ölbemalac fajta.
7/9 anonim válasza:
cica de annak nem elég olyan kicsi hely
8/9 anonim válasza:
Igaziból nem fajta függyŐ nekem több állatom van (vidéken élek )de szerintem a hullámos papagáj ha fiatalon kerülne hozzád akkor jó társ válna belőle (de ha sok időd van akkor egy idősebb egyed is szelídíthető (pl.:nekem a nyakamba repült apuval meg bablevest evett) és még a nyuszi is olyan hogy az öledbe ugrik nyalogat mint egy cica attól függ hogy megfelelőt hozzád illőt választasz-e
9/9 Javala válasza:
tengi de az sokat eszik!!! nekem is van amúgy cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!