Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hol vannak azok a férfiak,...

Hol vannak azok a férfiak, akiknek nem mindenük az utazás és nem akarnak gyermeket?

Figyelt kérdés

Elkezdtem az interneten ismerkedni.

Lényegében minden férfi szeretne gyereket.

Nekem sok hobbim van, szeretek lassan élni, szeretek otthon ülni. A vidéki (vagy kisvárosi, vagy külvárosi) élet az álmom.

Számomra is fontosak az élmények, vannak belföldi és külföldi úticéljaim, szeretek iszogatni, várost nézni. Viszont el nem tudok képzelni évente több külföldi utazást vagy azt, hogy minden hétvégén menjek valahova. Vannak külföldi úticéljaim, de nem a fél világ, hanem csak néhány ország, zömében Európa északabbi részén.

Nincsenek barkácsolós, neten olvasgatós, kertészkedős stb férfiak?

A másik... Én úgy gondolom, hogy az életem gyerek nélkül is teljes. Nem szeretnék gyereket csupán azért, mert így szokás, mert így kell, mert kihal a nemzet, mert nem nő az, aki nem akar gyereket. Ráadásul nem is gondolom, hogy jó anya lennék. (Sokan szülnek, akik nem jó anyák, már bocsánat, de szülnek, mert úgy gondolják, kell, enélkül nem élet az élet.)

2021. márc. 17. 13:05
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Én nem utazgatok, max csak rövid távra 1 napra nagy ritkán.Kertes házban vagyok, szóval itt találsz veteményt, kalapácsot, internetet, minden ami kell hogy ellegyél. Ha gondolod nyáron kiülünk a filagóriára és iszogatunk, beszélgetünk,vagy bemegyünk gépezünk, filmezünk, vagy amihez kedved van. Nem kell sietni itt semmivel. Nem lesz gyereksírás sem.

36 /F

2021. márc. 17. 20:49
 22/24 anonim válasza:

Sajnos én is csak saját sztorival tudok segíteni, hogy van még remény. Én is társkeresőn ismertem meg a férjem még tizenkét éve.

Gyereket nem akartunk, mindketten otthonülősök vagyunk, szeretünk kreatívkodni, ő pl. makettezik, barkácsol (a ház több bútorát ő tervezte és csinálta), kertészkedik. Én meg olvasok, rajzolok, varrok. Meg inkább sétálni szoktunk, utazni max évente egyszer.

Nem megyünk egymás agyára egyáltalán, mivel mindketten a csöndet és nyugit szeretjük. Nem mindig vagyunk egy szobában, de ha egy légtérben is vagyunk, az sem zavaró. A férjem egyben a legjobb barátom is, szóval nekünk ez működik. :)

37/N

2021. márc. 17. 22:00
 23/24 A kérdező kommentje:

22

De jóó! :)

2021. márc. 18. 07:24
 24/24 anonim válasza:
Ezt olvasva, most nagyon úgy érzem, hogy itt. Mármint hogy ilyen férfi vagyok, jól kijönnénk. Biztos bombáztak már sok priváttal, nem akarok tolakodni. Ha van kedved, írj egyet és beszélgessünk. :)
2021. márc. 22. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!