Hol vannak azok a férfiak, akiknek nem mindenük az utazás és nem akarnak gyermeket?
Elkezdtem az interneten ismerkedni.
Lényegében minden férfi szeretne gyereket.
Nekem sok hobbim van, szeretek lassan élni, szeretek otthon ülni. A vidéki (vagy kisvárosi, vagy külvárosi) élet az álmom.
Számomra is fontosak az élmények, vannak belföldi és külföldi úticéljaim, szeretek iszogatni, várost nézni. Viszont el nem tudok képzelni évente több külföldi utazást vagy azt, hogy minden hétvégén menjek valahova. Vannak külföldi úticéljaim, de nem a fél világ, hanem csak néhány ország, zömében Európa északabbi részén.
Nincsenek barkácsolós, neten olvasgatós, kertészkedős stb férfiak?
A másik... Én úgy gondolom, hogy az életem gyerek nélkül is teljes. Nem szeretnék gyereket csupán azért, mert így szokás, mert így kell, mert kihal a nemzet, mert nem nő az, aki nem akar gyereket. Ráadásul nem is gondolom, hogy jó anya lennék. (Sokan szülnek, akik nem jó anyák, már bocsánat, de szülnek, mert úgy gondolják, kell, enélkül nem élet az élet.)
Jelen. :D
27 éves vagyok és biztos, hogy nem lesz gyerekem, de még házasodni se akarok. Szeretek független lenni és élvezni az életet, amíg csak lehet. Magán és céges utaim is gyakran vannak és szeretek más kultúrákat megismerni.
Az általad emíltett barkácsolás meg kertészkedés távol áll tőlem, mint tehéntől az űrrepülés, nálam a sport visz mindent, persze csak hobbi szinten.
Nekem az a lényeg, hogy az átlaghoz képest kifejezetten otthonülős, lassú életet kedvelő ember vagyok, az, akit bezársz egy tollal, papírral egy szobába, akkor se unatkozik.
A barkácsolás, kertészkedés példák voltak, ehhez képest mindenki úgy kapott rá, mintha azt írtam volna, hogy kizárólag olyan pasit keresek, aki barkácsol és kertészkedik. :)
7
Hol ismerkedetetek meg? Hol találni ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!