Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hol vannak azok a férfiak,...

Hol vannak azok a férfiak, akiknek nem mindenük az utazás és nem akarnak gyermeket?

Figyelt kérdés

Elkezdtem az interneten ismerkedni.

Lényegében minden férfi szeretne gyereket.

Nekem sok hobbim van, szeretek lassan élni, szeretek otthon ülni. A vidéki (vagy kisvárosi, vagy külvárosi) élet az álmom.

Számomra is fontosak az élmények, vannak belföldi és külföldi úticéljaim, szeretek iszogatni, várost nézni. Viszont el nem tudok képzelni évente több külföldi utazást vagy azt, hogy minden hétvégén menjek valahova. Vannak külföldi úticéljaim, de nem a fél világ, hanem csak néhány ország, zömében Európa északabbi részén.

Nincsenek barkácsolós, neten olvasgatós, kertészkedős stb férfiak?

A másik... Én úgy gondolom, hogy az életem gyerek nélkül is teljes. Nem szeretnék gyereket csupán azért, mert így szokás, mert így kell, mert kihal a nemzet, mert nem nő az, aki nem akar gyereket. Ráadásul nem is gondolom, hogy jó anya lennék. (Sokan szülnek, akik nem jó anyák, már bocsánat, de szülnek, mert úgy gondolják, kell, enélkül nem élet az élet.)

2021. márc. 17. 13:05
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Szerintem nem lehetetlen vállalkozás, de nem is könnyű.

Én utálok utazni és szeretek otthon lenni, de nem is viselek el magam mellett senkit. Nem akarok alkalmazkodni máshoz és nem is akarok feladni semmit másért. Tele vagyok hobbikkal és imádom az önző életstílusom.

Alkalmi kapcsolataim vannak, amik nem tartanak tovább néhány hónapnál.

Szerintem két otthonülő nem fér meg egymás mellett, de ez csak az én véleményem.

2021. márc. 17. 14:16
 12/24 A kérdező kommentje:

11

Mondjuk a baj az, hogy nem hülyeség, amit írsz. Én is túlzottan megvagyok egyedül egy lakásban. De azért próbálok abban hinni, hogy van olyan férfi, akivel pont meglennénk így is. M

2021. márc. 17. 14:19
 13/24 anonim válasza:
Hát... Én utazni is szeretek, meg babókat is szeretnék 😕😕
2021. márc. 17. 14:35
 14/24 anonim válasza:

Az én férjem pontosan ilyen, mi neten ismerkedtünk meg egy fórumon, és nem társkeresési céllal kezdtünk el beszélgetni.

Nem lehetetlen egyébként, ezen paraméterek nem annyira szokatlanok.

2021. márc. 17. 15:00
 15/24 anonim válasza:
Szerintem többségük 20-35 között nem akar gyereket, aztán 35-45 körül mégis, aztán 50 felett már megint nem akarnak.
2021. márc. 17. 15:20
 16/24 A kérdező kommentje:

Kérlek ne írjatok rám privátban győzködni, mert eleve rosszul indul a párkapcsolat, ahol a másikat nem fogadjuk el olyannak, amilyen és meg akarjuk változtatni a mi képünkre.

Az meg nem érv, hogy "mert kell", "mert így szokás". És? Kit érdekel? Ha szokás lenne a kútba ugrani, akkor bele ugranál te is? A jó ízlés határáig úgy élek, ahogy nekem tetszik, nem, ahogy más... Kit érdekel, hogy él más vagy mi a "szokás"?

Egyébként eleve van egy olyan érzésem, hogy sok ember azért akar gyereket, mert úgy érzik, így "kell" élni. Ha mernének a saját vágyaik után menni, akkor legalább harmadával kevesebben akarnának gyereket.

2021. márc. 17. 16:14
 17/24 anonim válasza:
Én társkeresőn ismertem meg, odaírtam a bemutatkozásomba többek közt, hogy nem akarok gyereket soha. Jelenlegi párom meg eleinte csak azért írt, hogy megkérdezze ennek az okát, én elmondtam neki mindent, neki megtetszett az érvelésem és a gondolatmenetem, tovább beszélgettünk, egymásba szerettünk. Eleinte úgy volt vele, hogy talán majd egyszer szeretne gyereket, de azóta a hatásomra már egyáltalán nem szeretne ő sem. :)
2021. márc. 17. 16:29
 18/24 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm, aki leírta/leírja, hogyan talált párra gyermeket nem tervezőként, számomra biztató, reményt adó!
2021. márc. 17. 16:33
 19/24 anonim válasza:

Én férfiként küzdök hasonló problémákkal. Marha jól el vagyok egyedül otthon a csomó - hülyébbnél hülyébb - hobbimmal, elmászkálok persze néha ide-oda, de nem vágyom a karibi nyaralásra meg a hétvégi bulikázásra.

Ehhez képest társkeresőn az összes korban hozzám illő (30-40) nő kimázolt, agyonkozmetikázott, kiélt fejjel, bulizás közben, olaszba' meg görögbe' - és az életcéljuk is látszólag ennyi.

Meg persze a gyerek.

Vagy már van és új apát keresnek mert a régiről kiderült hogy mégsem az agyontetovált izomagy a nyerő, vagy még most akar gyereket. Negyven évesen.

Szóval erről az oldalról sem egyszerű. :)

2021. márc. 17. 18:41
 20/24 anonim válasza:
Jelen. (39F)
2021. márc. 17. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!