Érdemes ezen az oldalon ismerkedni? Milyen emberekkel lehet találkozni? Akár belső akár külső tekintetében.
😂😂😂😂
Hetero lányok hol vagytok?😭😭😭😂
Szerintem a helyzet sz#r,de nem reménytelen.
Én egy 22 éves srác vagyok,semmi mást nem szeretnék,csak korombeliekkel(jó,bővebb kontextusban értlmes fiatalok-25) dumálni,ismerkedni.
Alapvetően én két típusú emberrel találkoztam:
1. Belemélyedünk a beszélgetésbe,azonban az első adandó alkalommal mikor például tovább kellene lépni(dumáljunk egyet telefonon,fussunk össze,igyunk meg egy teát) megakad a dolog.
Sajnálatos módon borzasztóan nehéz értelmes embert kifogni ennél a szexuális irányultságnál(bi) aki NEM a szexre hajt,hanem tényleg van némi agy a fejében és felülről üti a 90-es IQ szintet. :D
2. Értelmes,hasonló gondolkodású emberbe botlasz,akivel egy jót tudsz kezdésnek beszélgetni és aki nem sz#rik be megtenni a következő lépést,nem fél ismerkedni,ha már azért van itt. :D
(Igen,érdekes ez a szitu,hogy feljön valaki ismerkedni,de mikor lehetősége nyílik erre behúzza fülét-farkát. Legtöbb ember ilyen,sajnos.)
SZÓVAL:
Rengeteg ember van itt,találkoztam már ilyennel és olyannal is,úgyhogy hajrá. :D
Az én taktikám az,hogy figyelem az érdeklődésemnek megfelelő fórumokat(sport,zene,táplálkozás,ismerkedés,stb.) és ha értelmes kommentet látok bepróbálkozom.
Szóval próbálkozzatok,de sose essetek bele abba a hibába,hogy az interneten éltek,ha eltakarodik a vírus irány a nagy világ,ott vannak az igazán nagy kincsek. (:
Szép napot mindenkinek!
Dicsőség a hősöknek!
/22,ffi/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!