Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Keresem a hozzám hasonlókat,és...

Keresem a hozzám hasonlókat,és sokrétű a gondolkodásom. Te milyen embernek gondolod magad?Milyen jelzőkkel jellemeznéd magad?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is,ha lehet.
2021. febr. 23. 01:27
1 2
 11/17 anonim válasza:

Én is hozzám hasonló embereket keresek.

Aki olyan mint én az írjon már köszi!

2021. febr. 23. 19:59
 12/17 anonim válasza:
Jóképű, okos, magabiztos, vicces, kicsit visszahúzódó, sportolni szerető, állatbarát, nem túl izmos
2021. febr. 23. 20:01
 13/17 anonim válasza:

Határozott, céltudatos, intelligens, művelt, jó humorú, állatbolond, természetjáró, antiromantikus. :D

23/L

De szerintem mi nem leszünk egyformák, mert határozatlan vagy és megeszlek reggelire. :D

2021. febr. 23. 20:50
 14/17 anonim válasza:

Elképesztően mély gondolkodású, érett, nagyon figyelmes és megértő. A gyakoris emberekhez képest egy isten, átlagemberekhez képest pedig rettentő normális és jó ember.

22/F

2021. febr. 23. 23:35
 15/17 anonim válasza:

Tényleg nem értem mit vársz. Rólad nem tudtunk meg semmit, de azért írjunk bemutatkozást egy random idegennek? Esetleg életrajzot csatoljunk?

Írd le pár jellemződet stb. és ha valaki szimpatikusnak talál, az úgy is ír majd (vagyis biztosntöbb rá az esély, mint így).

2021. febr. 24. 14:12
 16/17 sandrisbp válasza:
Eddig azt hittem, csak hozzászólásban lehet trollkodni, de a kérdező megmutatta, hogy kérdésben is. Azért mégsem gratulálok neki.
2021. febr. 27. 07:32
 17/17 anonim válasza:

Ellentmondásos, összeférhetetlen, értetlen, hangulatember, idegesítő, antiszociális, szexuálisan túlfűtött vagyok.

És Te, Kérdező?

2021. márc. 1. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!