Keresem a hozzám hasonlókat,és sokrétű a gondolkodásom. Te milyen embernek gondolod magad?Milyen jelzőkkel jellemeznéd magad?
Én is hozzám hasonló embereket keresek.
Aki olyan mint én az írjon már köszi!
Határozott, céltudatos, intelligens, művelt, jó humorú, állatbolond, természetjáró, antiromantikus. :D
23/L
De szerintem mi nem leszünk egyformák, mert határozatlan vagy és megeszlek reggelire. :D
Elképesztően mély gondolkodású, érett, nagyon figyelmes és megértő. A gyakoris emberekhez képest egy isten, átlagemberekhez képest pedig rettentő normális és jó ember.
22/F
Tényleg nem értem mit vársz. Rólad nem tudtunk meg semmit, de azért írjunk bemutatkozást egy random idegennek? Esetleg életrajzot csatoljunk?
Írd le pár jellemződet stb. és ha valaki szimpatikusnak talál, az úgy is ír majd (vagyis biztosntöbb rá az esély, mint így).
Ellentmondásos, összeférhetetlen, értetlen, hangulatember, idegesítő, antiszociális, szexuálisan túlfűtött vagyok.
És Te, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!