Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon miért inkább...

Ezen az oldalon miért inkább a fiúk tesznek fel társkereső szándékú kérdést?

Figyelt kérdés

Kíváncsi voltam, hogy mostanság mennyire ismerkednek ezen az oldalon az emberek és meglepve látom, hogy az esetek nagy részében inkább a fiúk írnak ki társkeresős kérdést. Azt a jelenséget én is látom, illetve tapasztalom, hogy fiúként nehezebb ismerkedni, na de ennyivel? Különben máshol is ezt látom... Tinder-en (amíg használtam), Facebook-on, meg Instagram-om is sokkal inaktívabbak a lány nemű felhasználók. Egy-két művészies profilképen sose látok többet tőlük. Lányok többségének mindig van valakijük, vagy csak jobban el vannak magukban és könnyebben tűrik esetleg a magányt is? Van erre, meg az alap kérdésre valami általános magyarázat?

20/F

2021. febr. 22. 17:24
1 2
 11/18 anonim válasza:
Meg az is benne van, hogy a nők kevésbé szeretnek online ismerkedni (komolyan).
2021. febr. 22. 18:10
 12/18 anonim válasza:
#5: "Ez főleg azért van mert mi lányok jobban elvagyunk egyedül," Már itt megbukott az elméleted. Itt is sok nő nyafog, hogy miért nem kell senkinek. Meg nyilván azért van a rengeteg felcsinált huszonéves egyedülálló anyuka, mert ők is világéletükben egyedül voltak... A frászt vannak el jobban egyedül a nők, nem egy kapcsolatfüggő van köztük is. Na meg a rengeteg olyan, aki a pénzért, jólétért cserébe inkább eltűri a megaláztatásokat, bántalmazásokat, mint hogy egyedül legyen.
2021. febr. 22. 18:12
 13/18 anonim válasza:
#10: Hát pedig a nők miatt is van ott a gyk színvonala, ahol. Ez az oldal tele van futóbolond/idegbeteg/paranoiás nőkkel, az meg csak a jobbik eset, ha valaki pár levél után nyom nélkül eltűnik, legalább nem rabolja a másik ember drága idejét és energiáját, hogy a végén ugyanúgy a nagy semmi legyen az egész beszélgetésből.
2021. febr. 22. 18:17
 14/18 A kérdező kommentje:

Én is a kettes válaszoló gondolatát látom a legvalószínűbbnek. A normális, kreatív, értelmes, érdekes lányok mellett mindig van valaki. Hozzáteszem, meg is érdemlik, hogy legyen mellettük egy hozzájuk illő srác.

Másrészről fiúkból tényleg több van (elvileg 10 fiúra jut 8-9 lány, ha minden igaz), bár ez nem jelenti azt feltétlen, hogy egy srácnak nagyobb konkurenciával kell megküzdenie.

Mellesleg szerintem a fiúk nem csak azért ismerkednek nehezebben mert többen vannak, hanem azért is, mert bármiféle szubjektivitást félretéve is a női nem szebb. Ez az igazság. Érdekes, hogy az állatvilágban az esetek döntő részében mindig a hím a szebb (kezdve az oroszlántól, a páván és a csirkén keresztül, egészen a szarvasokig...) és a nőstény állatok unalmasabb (vagy ugyanolyan) megjelenésűek. Ennek pont a fordítottja igaz az emberre. Egy nőnek mindig van egy alapértelmezett szépsége, a férfinek meg kell dolgoznia azért, hogy jól nézzen ki (de a férfi sose lesz szép, legfeljebb jól fog kinézni). Igaz, egy férfi talán könnyebben is tud magán változtatni, mint egy nő, és szerintem egy nőről sokkal hamarabb ki fog derülni, hogy milyen is ő valójában. A férfiról hónapok, vagy akár évek múlva fog csak kiderülni, hogy esetleg legbelül egy idegbeteg barom, aki verné a családját, leugat mindenkit, vagy egyszerűen csak erőszakos fajta ember. Ez a kockázati tényező nagyban növeli a bizalmatlanságot a nők részéről (ami végül a társkeresést is nehezíti), hozzáteszem, teljesen jogosan. Igazából én azt se értem mai napig, hogy a nők mit tartanak szépnek a férfiakban (ide most csak a biológiai jellemzőket értem), de ebbe inkább nem mennék bele, mert végülis nem erről volt szó a kérdésemben. Persze, ha ezekről is vannak gondolataitok, szívesen elolvasnám azt is.

Amúgy fontos megjegyeznem, hogy nem vagyok férfigyűlölő, feminista, transzvesztita, vagy ilyesmi. Egy ugyanolyan egyszerű srác vagyok, mint akit a villamoson látsz, vagy aki melletted áll sorban a boltban... Egyszerűen csak így látom ezt a témát...

2021. febr. 22. 18:31
 15/18 anonim válasza:
#14: Szerintem egyszerű a képlet: egy akár csak átlagos külsejű lánynál is kezdeményez x srác, ha az adott lány nem búvalbaszott/frigid. A nők megszokták, hogy nekik nem kell tenniük kb. semmit. Van miből válogatniuk, ezért egy átlagos férfinak gyakorlatilag alig van esélye, kivéve ha mondjuk nagyon jó a dumája, és a nagy semmit is el tudja adni, vagy ha látszik rajta, hogy jó egzisztenciával bír, és/vagy népszerű. Nekem átlagos külsejű férfiként társkeresőkön sincs szinte semmi esélyem, nincs is sikerélményem. Amúgy a nők is csak jórészt felfelé kaparnak, ezt már máshol is kifejtettem. Társkeresőkön pl. zömmel cigánylányok meg egyedülálló anyukák nézik meg a profilomat, néha még egy-két vénecskének kinéző negyvenes nő. Ráadásul a férfiak és a nők teljesen eltérő módon értelmezik az "átlagos" fogalmát. Amíg egy férfinak egy átlagos külsejű nő is lehet gyönyörű, addig egy nő rendszerint kiszórja valamilyen indokkal az egyébként tényleg átlagos külsejű férfiakat (ez alacsony, ez sovány, ez pocakosodik, ez őszül, ez kopaszodik, ez szakállas, ennek nagy az orra stb.). Amúgy persze, nyilván mindenkiben lehet bizalmatlanság, csak kérdés, hogy ezt egy nő mennyire tudja kontrollálni. Ésszel kell ismerkedni, és akkor jóval kisebb a pofára esés esélye. Csak éppen ez sokszor nem megy a nőknek, mennek a pinájuk után, aztán meg jön a siránkozás, hogy a gonosz férfi mit művelt velük.
2021. febr. 22. 19:00
 16/18 anonim válasza:
A csajok sec-perc alatt megoldják, találnak rövid időn belül maguknak 100 udvarlót, udvarlójelöltet is.
2021. febr. 22. 20:46
 17/18 anonim válasza:
Mert minden fiu csak dugni akar
2021. febr. 22. 21:09
 18/18 anonim válasza:
Azért, mert az itt ismerkedni vágyó fiú/férfi közül mindegyik örök szűz, vagy bűn ronda és esélye nincs élőben ismerkedni :D :D :D :D :D :D: D: D: D:D :D D: D: D:D: :D :D:D:D D::DD:D:D:
2021. febr. 23. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!