Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon miért inkább...

Ezen az oldalon miért inkább a fiúk tesznek fel társkereső szándékú kérdést?

Figyelt kérdés

Kíváncsi voltam, hogy mostanság mennyire ismerkednek ezen az oldalon az emberek és meglepve látom, hogy az esetek nagy részében inkább a fiúk írnak ki társkeresős kérdést. Azt a jelenséget én is látom, illetve tapasztalom, hogy fiúként nehezebb ismerkedni, na de ennyivel? Különben máshol is ezt látom... Tinder-en (amíg használtam), Facebook-on, meg Instagram-om is sokkal inaktívabbak a lány nemű felhasználók. Egy-két művészies profilképen sose látok többet tőlük. Lányok többségének mindig van valakijük, vagy csak jobban el vannak magukban és könnyebben tűrik esetleg a magányt is? Van erre, meg az alap kérdésre valami általános magyarázat?

20/F

2021. febr. 22. 17:24
1 2
 1/18 anonim válasza:
A lanyok válogatosabbak
2021. febr. 22. 17:25
 2/18 anonim válasza:
Mert a normális lányoknak nem okoz gondot a tàrskeresés. Másodsorban pedig sokkal több fiú van mint lány.
2021. febr. 22. 17:27
 3/18 anonim válasza:
Wow 2# egyik sem igaz amit írtál
2021. febr. 22. 17:31
 4/18 anonim válasza:
#3-as, akkor érvekkel cáfold meg. Lol
2021. febr. 22. 17:32
 5/18 anonim válasza:
Ez főleg azért van mert mi lányok jobban elvagyunk egyedül, tehát kevésbé küzdünk, tehát jobb helyzetben vagyunk, tehát nem kell vele annyira foglalkoznunk, és így körben. Ezért is van, hogyha egy lány mégis kezdeményezni akar, nagyobb esélye van. Tehát sikeresebb.
2021. febr. 22. 17:33
 6/18 anonim válasza:

#2-nek igaza van.

plusz még az is hozzájön hogy nőként ismeretlen, arctalan emberekkel ismerkedni veszélyes. és igénytelen is szerintem.

2021. febr. 22. 17:42
 7/18 anonim válasza:
Tehát én egyetértek a második válaszolóval
2021. febr. 22. 17:51
 8/18 anonim válasza:

Az ismerkedés, felnőtt párkapcsolatok, szex kategóriákba szinte csak férfiak és homokosok irkálnak.

A női felhasználók szinte kihaltak.

2021. febr. 22. 18:02
 9/18 anonim válasza:
#8: Na igen, az itteni nők java része meg zakkant, úgyhogy velük sem mész túl sokra.
2021. febr. 22. 18:08
 10/18 anonim válasza:
#8 itt vagyunk, de sokunknak vagy van már párkapcsolata, vagy nem süllyed olyan mélyre hogy pont a gyakorin keressen párt...
2021. febr. 22. 18:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!