Ezen az oldalon miért inkább a fiúk tesznek fel társkereső szándékú kérdést?
Kíváncsi voltam, hogy mostanság mennyire ismerkednek ezen az oldalon az emberek és meglepve látom, hogy az esetek nagy részében inkább a fiúk írnak ki társkeresős kérdést. Azt a jelenséget én is látom, illetve tapasztalom, hogy fiúként nehezebb ismerkedni, na de ennyivel? Különben máshol is ezt látom... Tinder-en (amíg használtam), Facebook-on, meg Instagram-om is sokkal inaktívabbak a lány nemű felhasználók. Egy-két művészies profilképen sose látok többet tőlük. Lányok többségének mindig van valakijük, vagy csak jobban el vannak magukban és könnyebben tűrik esetleg a magányt is? Van erre, meg az alap kérdésre valami általános magyarázat?
20/F
#2-nek igaza van.
plusz még az is hozzájön hogy nőként ismeretlen, arctalan emberekkel ismerkedni veszélyes. és igénytelen is szerintem.
Az ismerkedés, felnőtt párkapcsolatok, szex kategóriákba szinte csak férfiak és homokosok irkálnak.
A női felhasználók szinte kihaltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!