Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyire érdekel téged a...

Mennyire érdekel téged a párod kinézete?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy férfi/nő aki szeret téged, mindenben támogat, kedves, jószívű, bármi amit szeretnél.

Viszont nagyon, tényleg nagyon csúnya, pattanásai vannak (sok), vagy kövér, vagy esetleg mindegyik egyszerre. Tényleg egy ronda embert képzelj el.

Kérlek őszintén válaszolj, itt nincs értelme hazudni. És írd le, hogy férfi vagy, vagy nő.

Szóval titeket mennyire érdekel, a kinézet?

Nem párkapcsolatot keresek, csak simán érdekel, hogy kinek mi a vélemenye.

#párkapcsolat #kinézet #külső szépség
2021. febr. 18. 15:20
1 2
 11/13 anonim válasza:

Engem nem érdekel a kinézet. Exem nem volt egy vonzó külsejű, a mandula vágású szemein kívül mindene ronda volt: pattanásos, heges arc, emiatt foltokban növő szakáll, kapa fogak, állandóan zsíros, erősen hulló haj, 180 centi magasságához alig 50 kiló volt, a háta pedig púpos. Úgy nézett ki, mint egy öregember, egyszer egyik régi ismerőse azt hitte, hogy a lánya vagyok, pedig csak 7 év van köztünk.

Szóval engem nem érdekel a külső, de azért exemhez képest jelenlegi párom nagy fellélegzés volt. Helyes, sima, egészséges arc, ápolt, karbantartott borosta, haj, egészséges testarányok. Annyi, hogy ő meg cigány, de engem pl. ez sem érdekel.

2021. febr. 20. 00:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek :)
2021. febr. 20. 12:41
 13/13 anonim válasza:
Ha nem a saját hibájából néz ki úgy (csúnya, de ápolt az arca), akkor csak minimálisan számít, viszont ha igénytelen, ápolatlan, például kövér vagy pattanásos, pedig ezek ellen tehetne, akkor sokszor kizáró ok tud lenni.
2021. márc. 9. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!