Mennyire érdekel téged a párod kinézete?
Tegyük fel, hogy van egy férfi/nő aki szeret téged, mindenben támogat, kedves, jószívű, bármi amit szeretnél.
Viszont nagyon, tényleg nagyon csúnya, pattanásai vannak (sok), vagy kövér, vagy esetleg mindegyik egyszerre. Tényleg egy ronda embert képzelj el.
Kérlek őszintén válaszolj, itt nincs értelme hazudni. És írd le, hogy férfi vagy, vagy nő.
Szóval titeket mennyire érdekel, a kinézet?
Nem párkapcsolatot keresek, csak simán érdekel, hogy kinek mi a vélemenye.
volt egy pasim, 145 kg volt, nálam alacsonyabb, ellenben olyan intellektusa volt, hogy elvarázsolt 2 perc alatt... nem érdekelt a kinézete egyáltalán...
45/n
a szexualitás egy (számomra) fontos része egy kapcsolatnak, ha annyira ronda, hogy nem is vonzódok a külsejéhez, akkor lehet bármilyen jó és kedves, humoros ember, nem működne
19L
Az egészségcentrikus, magukkal törődő, igényes emberekkel azonos az értékrendszerem, ezért nem fogok beleszeretni az ellenkezőjébe.
Ha nem ő a legszebb nő számomra ezen a világon, akkor maximum barátok lehetünk. Szerencsére van választási lehetőség.
26/F
Ne haragudjatok, nem kifejezetten a kérdésre válaszolok, de miért kell mindenkinek a "rondaságot" rögtön párhuzamba húzni a túlsúllyal? Jó, megértem, hogy sokaknak nem tetszik, ez tény, és elfogadom, de akkor legalább így fejezd ki, hogy nagyon nem tetszik, vagy undorodsz tőle, ne általánosan mondd a kövér emberekre, hogy csúnyák, kérlek.
A beszólogatóknak mondom, nem, nem egy 150 kilós, túl érzékeny lúzer vagyok, csak egyszerűen nem kell ezzel ennyire lealacsonyítani a túlsúlyos embereket, ráadásul nem általánosítva.
Ahogy mondtam, mások véleményét kértem. Hogy mit gondoltak akár egyikről akár mindegyikről egyszerre.
És pont ezért írtam oda ezt is, hogy a súly például, mennyire számít nekik.
hogy ők hogy képzelnek el egy ronda embert. A súlyt is, meg mindegyiket csak példaként írtam oda, kinek mi számít. Főként viszont mégiscsak azért mert magamat írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!