Miről lehet beszélni egy lánnyal?
Kedves kérdező!
Hogy legyen válasz is a kérdésedre, szerintem ebben a kérdésben nem azt kell megvizsgálni, hogy miről, lehet beszélni egy lánnyal, hanem azt, hogy TE miről szeretsz beszélni.
Mivel egy kibontakozó párkapcsolatban a legfontosabb, hogy igazán magadat tudd adni a pároddal, ha ez megvan, utána a többi jönni fog maga után.
Légy mindig önmagad és sose félj olyanról beszélni ami téged érdekel, meg persze hagyd, hogy a lány is beszéljen, kérdezd bátran amiről csak szeretnéd, de ne erőltetetten. Ha eszedbe jut egy kérdés arról amit mesél, mindenképp tedd fel, hogy érezze érdekődsz iránta és meg tud nyílni neked.
Ezek a legfontosabbak. Szurkolok!
Ui: Én nem vitatkozni jöttem de két dolgot megjegyeznék, először is
aki tudja a saját értékét és intelligenciáját az nem veszi magára amit a kedves világ nőit annyira ismerő válaszadónk írt.
Masodszor pedig nagyon sajnálom hogy ennyi rossz tapasztalatod volt, megértem valamilyen szinten mert én is rengeteg üresfejű lánnyal találkoztam már (de fiúval is!), de van rengeteg kivétel, és pont ez az, hogy nem egy titkos faluban vagyunk (ezen mondjuk jót nevettem :D) hanem szétszórva a nagyvilágban, épp ezért is olyan nehéz sokszor. De nem érdemes feladni, fel a fejjel!
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!