Miről lehet beszélni egy lánnyal?
És íme, máris megjöttek a tapasztalatlan, tizenéves fruskák, hogy fölényes lekezeléssel tudassák velünk, hogy természetesen nem a nőkben van a hiba, mi nem vagyunk elég jók az ő elérhetetlen magasságaikhoz!
Így is lehet magyarázni, de csak saját magad előtt. Inkább gondolkodj el, mennyit értek ti, ha a legkiéhezettebb férfiak is inkább otthon maradnak egy jó videojátékkal vagy elmennek sörözni a haverokkal, mint hogy veled szóba álljanak. A többségetek annyira undok és visszataszító, hogy még a rátok szerelt szórakoztató nyílás sem ér annyit, hogy elviseljünk. Hát ez a ciki, nem a sörhas.
#31 ki mondta neked, hogy az összes nő, aki hozzászólt, tapasztalatlan és/vagy tizenéves? Vagy hogy egyáltalán egyedülálló?
A saját frusztrációidat vetíted ki ránk, értve ezalatt az összes nőt. Még sajnálnálak is, ha nem lenne ennyire egoista mindegyik hozzászólásod.
32: Ja-ja.... Vajon kristálygömbje van, vagy honnan szedi...???
(amúgy 48 N vagyok... :) )
Még senki sem hallotta, amint egy nő azt mondta volna: "Ez az én hibám volt, elbasztam."
Férfiként írom: De igen, hallottam.
Ja, persze... ha tini az a hiba, ha öreg tyúk, akkor az, vagy még jöhet az is, hogy boomer...
Mindenki hülye, csak a beszédtémát nem találó tini a helikopter... :-D :-D
#36, köszönjük!
#38, pont így, igen :)
Engem személy szerint csak egy dolog zavar ebben a diskurzusban, mégpedig kedves troll barátunk romboló hatása egy tinire. Felnőtt nőként jókat szórakoztam a hozzáállásán, van baj a toronyban nem kicsit... 😂 De ha egy fiatal, a hozzászólóhoz hasonló bizonytalan tizenéves idetéved, főleg, ha lány, annak nem egy ilyen pöcegödörszájú hozzászólásait kellene olvasnia. Építő jelleg benne semmi, csupán vegytiszta gyűlölet. És bármennyire is csűri-csavarja az általános/ nem általános definícióját az ő véleménye is csak egy vélemény, nem pedig általános, mindenkire vonatkozó örök és megmásíthatatlan igazság.
Szóval, kedves Kérdező és kedves Mindenki! Van élet a Sötét Oldalon túl is... Megmondóemberünkön pedig lépjetek túl! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!