Steamen lenne kedve valakinek játszani?
Figyelt kérdés
Mondjuk Paladins-t vagy mást ami ingyenes és multi. c:
Holnapi nap folyamán.
Nem vagyok annyira noob, nyugi, de legalább támogatnánk egymást ha te sem vagy a legjobb az adott játékban.
Lány vagyok (23 éves) és van mikrofonom is.
2021. febr. 14. 22:32
1/6 anonim válasza:
Mindenféle előítélet, lenézés nélkül mondom, jobban jársz, ha ilyen igényekkel inkább discord-ra mész, rengeteg adott játékkal kapcsolatos szervert találsz és messze nagyobb az esélye, hogy találsz is valakit, aki veled játszana duoban.
2021. febr. 15. 13:32
2/6 anonim válasza:
Gamer barátnő. Hmm, de jó is lenne;)
2021. febr. 15. 23:20
3/6 A kérdező kommentje:
csak egy kicsit gamer😅
2021. febr. 15. 23:59
4/6 anonim válasza:
Hello ha van még kedved játszani valamit, írj :)
2021. febr. 16. 00:47
5/6 anonim válasza:
A Discord szerver tényleg jobb ötlet, mint egy ilyen retardált emberekkel teli oldalon keresgélni.
A GYIK-hez általában azok fordulnak segítségért, akik annyira nehezen találják fel magukat, hogy még nem találtak hozzáértőkkel teli dedikált helyet az érdeklődési területükhöz.
Engem lehet hogy érdekelne egy játékkal egybekötött beszélgetés, bár nagyon kevés dolog tud annyira érdekelni, hogy lemezterületet pazaroljak rá. A fantasy dolgok általában nem érdekelnek.
2021. febr. 16. 08:04
6/6 anonim válasza:
Warzonozni nem szoktál? Mi ott szoktuk nyomni, szívesen várunk Magyarokat.
2021. febr. 16. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!