Steamen van olyan hogy ugy lehet jatszani barátokkal hogy csak egy valakinek van meg?
Figyelt kérdés
Ha van akkor milyen játékokkal lehet?2020. dec. 1. 17:17
1/7 anonim válasza:
Cs go
Az pl ingyenesen is letölthető. De olyan hogy csak egy embernek keljen letölteni, olyan nincs. Ingyenes játékok szerintem még akadnak.
2/7 anonim válasza:
azt hiszem, hogy úgy kell rákeresni, hogy "local co-op"
De akkor egy gépen tudtok játszani. Ilyen pl. a Cuphead.
3/7 anonim válasza:
Van a steamen egy Remote Play Together nevű funkció, amivel az egyik fél át tudja streamelni a játékának képét a másiknak, így ő is tudja irányítani anélkül, hogy mindkét embernek meg kéne vennie.
Itt felvannak sorolva azok a játékok, amik támogatják ezt a funkciót.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. dec. 2. 00:56
5/7 anonim válasza:
az úgy nevezett "család" funkcióval lehet ami azt jelenti, hogy a beállításokba bekapcsoljátok ezt a funkciót majd mind kettő embernek be kell lépnie a másik account-jába. Youtubon van erről videó is.
6/7 anonim válasza:
Haverokkal így játszottunk együtt a The Forest-el. Nekem volt csak meg. Megosztottam velük, letöltötték aztán a steames mappában be crackelték.
7/7 A kérdező kommentje:
"Haverokkal így játszottunk együtt a The Forest-el. Nekem volt csak meg. Megosztottam velük, letöltötték aztán a steames mappában be crackelték"
Milyen oldalrol töltöttétekle azokat ami ahoz kell hogy crackelve legyen?
2020. dec. 6. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!