A no man's skyban tudunk úgy együtt játszani uncsimmal, hogy én steamen veszem meg, ő pedig xboxon?
Figyelt kérdés
Még az lenne a kérdés, hogy úgy működik e, hogy az egyikünk vrban tolja, a másikunk simán?2020. jún. 26. 15:33
1/5 anonim válasza:
Június 11 óta van crossplay a játékban, úgyhogy már nincs akadálya:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Csak azért nem értem, mert kint van microsoft storeban is. És nem tudtam, hogy csak azzal működik-e.
2020. jún. 26. 15:51
3/5 A kérdező kommentje:
Vr-os nem vr-ossal játszhat?
2020. jún. 26. 15:53
4/5 anonim válasza:
Eszerint igen, de nem túl sok cikk említi a steamet:
"The No Man's Sky cross-platform play update will be landing on June 11, with Steam, GOG, Windows 10, VR, Xbox One, Xbox Game Pass, and PlayStation 4 players gaining the ability to play together."
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2020. jún. 26. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!