Lányok nektek mennyire zavaró tud lenni?
Bocs, de az szereti, hogy vásárlás meg buszmegállóban várakozás közben rámásszanak, akinek gondok vannak az önbecslésével, és a belső bizonytalanságukat akarják ezzel valamelyest nyugtatni. persze ez ennyivel nem intézhető el, hiszen ennek komolyabb gyökerei vannak, ezért egy folytonos vágy-kielégületlenség érzetet kelt az emberben, ami különböző pszichózisokhoz vezet.
Szóval bizony, ha valaki a tescoban rámnyomul, nem leszek vele kíméletes. Átolvastam, amit írtam, a stílusbeli gond valószínűleg a te elmédben született. Talán felidéztem egy lepattintást, ami a mai napig fájt? Áucs. Sajnálom. De attól még ezek tények. Az, hogy néha bunkóbb vagyok, írtam rá, hogy sajnos, magamnak sem feltétlenül öröm és nem is kiáltottam ki követendő példának, DE! te ennyiből nem tudhatod, hogy ez konkrétan mit jelent. Ez kb. annyit tesz a valóságban, hogy nem mosolyogva hallgatom, hogy milyen szép a lábam (amit borzasztóan szexistának tartok, főleg így ismerkedős szövegnek), vagy milyen jók a melleim (igen, volt ilyen, most erre épeszű nő nem kedvesen reagál). De mivel sapioszexuális vagyok, az se hat meg, hogy"szép az arcod, szép a szemed".
Ezen semmi nagyképű nincs amúgy. Tisztában vagyok a hibáimmal is, meg a kvalitásaimmal is. Ez sok fiatal lányra amúgy nem jellemző, ezért is mennek bele minden jöttmenttel kapcsolatba. Tudom, miről beszélek, végig néztem szinte minden barátnőmnél, aki szíre-szóra smúzoltak akárki mással, most meg pszichológusként is hallgathatom az efféléket.
Azért akartam mindezt leírni, mert remélem lesz olyan fiatal lány, aki olvassa, és esetleg elgondolkozik, hogy nem muszáj ám minden szerencsétlen és/vagy erőszakos közeledésre helyeselnie. És bizony, ha valaki azzal jön, hogy "ú, micsoda dudák", vagy a tescoban a pékségnél elém nyomkodja a kölykét (!), hogy nézzem, milyen aranyos a gyereke, és engem hogy hívnak?! (Megtörtént eset), akkor joga van az embernek érzéketlenül reagálnia egy ilyen szintúgy baromi érzéketlen közeledésre.
bocs, nem olvasom végig a hozzászólásod, mert nem akarom erre pazarolni az időmet, abban az egyben adok neked igazat, hogy ha valaki bunkón közeledik, akkor azt esetleg olyan szinten lekoptatod, ahogy ő közeledett...de ha valaki tök normálisan próbálkozik, hogy pl meghív egy italra/kávéra, azzal nem kell bunkónak lenni, mert az csak téged minősít!
sajnos kicsit karrierista vagyok, tényleg egyedül vagyok, mert a munkám mindig előtérbe helyeztem, de ez az én dolgom!
12.
te személyeskesést csinálsz ebből. lehet egy hülye liba vagy akár egy alternatív univerzumban a leendő feleséged a másik kommentelő, a kérdéshez nincs köze.
annyi biztos, a nőket havi több ilyen betalálja, köztük segghülyék is. napközben aztán pláne, amikor feszült, elfoglalt a legtöbb ember. ezekkel illene tisztában lenned. továbbá ha elolvastad volna a hozzászólásait, tudnád hogy ő csak azokról beszélt, akiknek nem adott semmilyen jelzést. tehát ha kellően szapioszexuálisan nézel rá, akkor nem lesz veled bunkó.
férfiként nézve is, mi mit várunk el az ilyen spontán kapcsolatteremtésektől? személy szerint utcán soha nem szólítok le senkit szexuális célzattal, 80% eséllyel úgyis segghülye vagy egyéb okok miatt nem lenne megfelelő (pedig nincsenek nagy igényeim). tehát van tegyük fel 20% sikerrátád, akkor van 20%*20%=4% esélyed egy értelmes találkozásra.
tegyük fel, már tudom a nevét legalább, beszéltünk néhány mondatot. ott már van reális %, de a korábbiakban leírtak miatt nem veszem magamra azt sem, ha kikosaraz, vagy nem is válaszol. kimondottan bunkóval szerencsére még nem hozott össze a sors (lehet, mert nem vagyok segghülye?::), de azt is megérteném. max visszanyelek egy k...a a....at, majd mennék a dolgomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!