Mennyire zavar titeket, ha valaki fejhallgató nélkül hallgat valamit a telefonján?
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 16:21
1/14 anonim válasza:
Eléggé zavar. Primitív viselkedésre vall, nem törődik másokkal és azok az emberek, akik ezt csinálják, gyakran kötekednek is, szóval úgymond oda kell figyelnem rájuk.
3/14 anonim válasza:
Sokkal jobban zavar, hogy a sok birka, aki körülötte áll, nem vonja kérdőre, pedig látszik rajtuk, hogy nekik se nagyon tetszik.
4/14 anonim válasza:
Ilyet csak ostoba emberek csinálnak, főleg cigányok. Az a baj ezekkel, hogy szerintem nem bunkóságból csinálják, hiszen annyira buták, hogy fogalmuk sincs róla, hogy ezzel másokat zavarnak.
5/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol pl egy buliban fura is lenne, ha mind a saját kis fülhalgatónkkal hallgatnánk a zenét (bár voltam már iylenen is, mókás volt :D), meg otthon sem szólnék rá páromra, hogy miért hallani a wc-n is Mercury-t. A tömegközlekedési eszközökön, boltban, orvosi váróban, könyvtárban, utca közepén, iskolai/egyetemi folyosón és hasonló helyeken viszont borzasztóan nagy neveletlenségre vall és a mások teljes semmibevételére.
6/14 anonim válasza:
"Sokkal jobban zavar, hogy a sok birka, aki körülötte áll, nem vonja kérdőre, pedig látszik rajtuk, hogy nekik se nagyon tetszik."
Akkor miért nem késelteted meg te magad? Ezekszerint te is birka vagy.
7/14 anonim válasza:
Proli suttyó dolog. Nagyon zavar. Be is szoktam szólni a kis trógereknek, igen ebben a tekintetben boomer vagyok :)
8/14 anonim válasza:
Nem értem hogy mit lehet lepontozni azon, hogy tartalmilag a többiekével egyező a véleményem, csak kiegészítettem azzal, hogy otthon és olyan helyen, ahol másokat nem zavar nem elítélendő.
9/14 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam még egy választ sem, most olvasom őket :)
Sajnos nekem egy rokonom csinálja ezt, és borzasztó idegesítő, hogy nem veszi a fáradtságot arra hogy elővegyen egy fejhallgatót: így ráadásul nem is akarok beszélni vele, ha neki az a szar fontosabb amit néz
2021. jan. 23. 17:23
10/14 anonim válasza:
Zavar, mert nem tiszta hangzás jön azokból a xarokból, másrészt ami "téged" érdekel, engem már nem bizti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!