Lányok nektek mennyire zavaró tud lenni?
A párom tinderen írt rám, így na az más téma :D
De pl amikor instán vagy facen írtak ilyen, bocsánat a megfogalmazásért, de élettelenek el se olvastam amit írtak. Automatikusan töröltem illetve törlöm a mai napig, mert egyeseknek mindegy, hogy van e az embernek párja akkor is nyomulnak...
Jó az internetes ismerkedés, főleg a saját példámat nézve, viszont élőben szerintem egyszerűbb ismerkedni:)
Én mindenhol feketebárány vagyok ezzel, de én utáltam, mikor rámhajtottak idegenek. Ha valaki szimpatikus (ami nálam kevés akad, finnyás vagyok), akkor annak úgyis adok jeleket. Ha csak úgy leszólít a buszmegállóban meg a boltban, attól a falra tudok mászni és sajnos nagyon otrombán tudom elküldeni őket, de hát ez van. :)
Neten hálisten kevesen próbálkoznak, közösségi oldalakra csak a tényleg ismerőseimet veszem fel. Néha volt, aki rámírt, de egyből az engedélykérések közé került, nem zavartattam magam.
aztán mi lenne, ha leszállnál a magas lóról? 🤔
:D Gondolom te pont olyan vagy, akit egy csomó "féreg" pasi/nő átejtett már, aztán alkoholba fojtotta a bánatát. Vagy aki nem nagyon kell senkinek, csak a maradéknak, ezért megbecsülöd. Nem szégyen az.
Nekem jó kapcsolataim voltak, kevés, inkább hosszabbak, mert nem omlottam mindenki ölébe, aki bámult a terem túlsó végéből, vagy pofátlanul odajött, miközben a barátaimmal beszélgettem, hogy "szia,cica". És igen, nekem ne jöjjenek ilyenek oda. Az okosabbak már az elején észreveszik, hogy nem kapnak zöld lámpát, mikor végig bámulnak és mosolyognak rám, mert kb egy pillantással letöröm a kedvüket. A butábbak meg amúgy sem érdekelnek, akik akkor is az emberre másznak, ha csak fáradtan menne haza a munkából.
Egyébként 10 éve vagyok együtt a férjemmel, aki a nagy szerelmem volt 14 éves korom óta, szóval nem érzem, hogy a kicsinyes "majd meglátod szöveged" célba találna. :)
A kérdező azért kért véleményt, hogy lásson különbözőeket. Most látott. Nem kell ennyire mellre szívni, csak mert te örültél annak a néhánynak embernek is, aki jobb híján rád nézett.
jaja, antialkoholista vagyok, tehát ez meg neked nem jött be 🤷
az a baj kiscsillag, hogy még most sem érzed, hogy mi a baj...a stílus a baj, ami ebből a személyeskedő kommentből is pont lejön (alkohol, nem kell senkinek...)
ilyen nagyképű emberektől mentsen meg a Jóisten engem. amúgy köszönöm, volt több kapcsolatom, de ilyen lányokkal szerencsére sosem ;) nem irigyelem a férjed 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!