Szakáll jó vagy rossz lányok?
Figyelt kérdés
Persze, emberfüggő, kinek mi áll jól.
De mégis mit gondoltok?
Ha valaki arcszőrzettel rendelkezik azt élből elutasítjátok, mert igénytelen, meg öregít, vagy éppen vonzó?
25
2021. jan. 20. 00:12
41/46 anonim válasza:
Nekem az jön be, ha valaki mer kísérletezni ezzel is és hol ilyen, hol olyan. :) Mert abból az jön le, hogy kreatív és magabiztos, és valószínűleg jókedélyű. Szóval részemről lehet akár favágós, rabbis, lenines, Lincolnos, pogányosra befont, Poirot-os vagy népies pödört bajusszal... Ha nekem lenne szakállam, tuti kipróbálnék mindent :D
2021. jan. 20. 14:35
42/46 anonim válasza:
Undi
2021. jan. 20. 15:24
43/46 ReGina... válasza:
Nekem bejön, mindig is bejött.
Szettem a hosszabb egész szakált. Az sosem szúr.
2021. jan. 20. 15:35
44/46 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a választ továbbra is, az ezután következőket meg előre is, a 41-est meg külön adom, jó arc. :D
2021. jan. 20. 16:12
45/46 anonim válasza:
Nekem speciel sem szakáll, se bajusz nem vonzó. De növessz, amit jónak érzel, akinek tetszik, majd úgy is rád talál.
2021. febr. 16. 22:57
46/46 anonim válasza:
Nekem mindenféle arcszőrzet rendkívül vonzó egy férfin.
2023. dec. 15. 23:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!