Szakáll jó vagy rossz lányok?
Persze, emberfüggő, kinek mi áll jól.
De mégis mit gondoltok?
Ha valaki arcszőrzettel rendelkezik azt élből elutasítjátok, mert igénytelen, meg öregít, vagy éppen vonzó?
25
Messze sikeresebb voltam a nőknél, amikor nem volt szakállam és nem kezdtem edzeni. Az eltelt 10 év óta már kopasz és nagydarab is vagyok, szóval igazi sorozatgyilkos, agresszív nőverőnek gondolhatnak. :D
A feleségem viszont el se tud már képzelni máshogy, nekem is így tetszik.
De az biztos: babaarcú, vékonyabb paliként sokkal nagyobb volt a célközönség.
''Várj,kitalálom,mit reggeliztél.''
Vagy rád ragad néhány szőrszál..
Najóó, de most legtöbben a hatalmas, tömött szakállra gondoltok, vagy éppen a torzszülött förmedvényekre.
Van annyi lehetőség.
Pl. borosta jellegűre meghagyva, csak megformázva. (Én ezt szeretem, ami nem hosszú, de fedi az arcot)
Én pár hónapja növesztettem szakállat, aztán pedig levágtam az egészet.
Meg voltam győzödve arról, hogy sokkal jobb volt csupaszon a fejem, amikor is láttam a szakáll levágás után, hogy milyen karaktert adott az arcomnak és mennyivel jobb volt, szakállasan/borostásan.
Szerintem. Persze meg volt a két tábor a hölgyek részéről is. Akik a szakállas mivoltomért voltak oda, illetve, akik azt mondták, hogy na végre levágtam.😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!