Szerintem gáz vagy ez normális?
Ha egy átlagos pasi elír valamit az bün.
Ha ezt egy lány csinálja az aranyos.
Ha az embereket ennyire érdekelné az hogy a másik hogy mit ír el, akkor miért nem ítélik el a lányt és a fiút miért.
Legtöbbször az látom szép a lány de így köszön"sia vagy siiia"
De ha egy fiú így ír akkor 2 perc és azt mondja a csaj helyesírás.
És hozzá teszi hogy te biztos hülye barom vagy.
Ennyi lenne igazából a lényeg na Sziasztok.
Todom nem a helyesírás versenyt nyerem meg se a szépet de meg próbálok helyesen és szépen írni.
Ezért ha találsz helyesírási hibát az írd el és mond el miért rossz?
Szerintem minden nem esetében gáz a helyesírási hiba, viszont az, amit te írsz, inkább "szleng" (ettől függetlenül én gáznak tartom ezt is, maximum viccből írok így a barátaimmal).
Javítás, ha ennyire szeretnéd:
"Szerintem gáz, vagy ez normális?
Ha egy átlagos pasi elír valamit, az bűn, ha ezt egy lány csinálja, az aranyos.
Ha az embereket ennyire érdekelné az, hogy a másik mit ír el, akkor miért nem ítélik el a lányt, és a fiút miért.
Legtöbbször azt látom, hogy szép a lány, de így köszön: "sia vagy siiia", de ha egy fiú így ír akkor 2 perc. és azt mondja a csaj: helyesírás, és hozzáteszi, hogy "te biztos hülye barom vagy".
Ennyi lenne igazából a lényeg, na sziasztok!
Tudom, sem a helyesírás-versenyt nem nyerem meg, se a szépet. de meg próbálok helyesen és szépen írni.
Ezért, ha találsz helyesírási hibát, az írd le és mondd el, miért rossz?"
Mivel annyi hiba volt, remélem, nem gond, hogy nem írom le egyesével mindegyiket, hogy mi a probléma velük, de főképp vesszőhibák voltak, azokat átnézheted a helyesírási szótárból :)
*Ha az embereket ennyire érdekelné az, hogy a másik mit ír el, akkor miért nem ítélik el a lányt, és a fiút miért?
Ez meg kérdő mondat, elfelejtettem átírni.
Segíts, akkor most te intelligens vagy, vagy sem? :D
Oh köszönöm a javítást, autocorrect szokott ilyeneket csinálni, természetesen magamtól nem írok ilyet :)
Viszont legközelebb kevesebb cinizmussal, ha lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!