Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van aki régebb óta magányos...

Van aki régebb óta magányos és a vírus csak rátett egy lapáttal? Lenne kedve valakinek beszélgetni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 20:00
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
#20: 36 vagyok. Te? Egyébként szomorú, hogy ennyi magányos ember van, akikre nincs szükségük másoknak. Én komolyan irigylem azokat, akiket mindig hívnak ide-oda, vagy akiket legalább néha felhívnak telefonon, vagy írnak nekik, hogy mi van velük. Őszintén szólva számomra lelki teher is az a tudat, hogy másoknak nincs idejük rám, mintha csak kolonc lennék a nyakukon, holott csak barátkozni, beszélgetni szeretnék, és jólesne, ha legalább néha megkérdeznék, hogy mi van velem.
2020. nov. 25. 17:58
 22/22 A kérdező kommentje:
34 vagyok.Teljesen tudom, hogy miről beszélsz.Én szívesen beszélgetek, ha gondolod.
2020. nov. 26. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!