Van aki régebb óta magányos és a vírus csak rátett egy lapáttal? Lenne kedve valakinek beszélgetni?
Ez igaz.
Varràs, màrmint Goblein?
Milyen maketteket gyűjtesz?
3D-s tervezés, ez nagyon jól hangzik.
Gondolom valami ilyesmi a munkàd is?
Varràs, mint öltöny, kabàt.
A makettek...nos, nem vagyok rà büszke, sokminden megtetszik, aztàn àll a dobozàban 😆
Elsősorban vilàghàborús harckocsik, repülőgépek nagyobb méretarànyokban a kedvenceim.
3d tervezés: kapcsolódik a munkàmhoz, de a hobbikhoz is.
A makettek javàhoz készítek valamilyen egyedi àtalakítàst, amit meg kell tervezni, utàna meg 3d nyomtatni.
Olvasok, zenét hallgatok,önfejlesztek, filmezek, angolt tanulok.
Régebben szerettem puzzlet rakni.De mióta egyedül élek nincs helyem.
Kicsi a lakàs?
Milyen jellegű könyveket olvasol?
Sajnos nagyon:(
Könyvben nagyjából mindent.Próbàlom behozni az elpazarolt éveket.
Kötelezőket, alap műveket, pszichológiai könyveket, illetve ami megtetszik.
Magyar és európai irodalmi műveket. Néha scifit.
Ma pl. Csernust olvastam, előtte Màrait, előtte Edgar Allan Poe-t,Marquezt,
17# teljesen értelek.Valami hasonlóban vagyok.Bàr nekem csak anyukàm él màr, viszont vele amúgyis sok a fel nem dolgozott fàjdalmam.Nem hibàztatom, de a gyerekkorom nem olyan volt, hogy értékes embert faragták volna belőlem.
Ennek iszom most a levét.
Egyébként engem sem keres senki, ha én nem keresem.
Nagyjàból én is szoktam ezekről a keresésekről.Én sem akarok senkinek teher lenni, màr meguntam.Plusz így legalàbb sem én nem bàntok senkit, sem engem nem bàntanak.
Mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!