Babaváró hitel miatt hozzám jössz?
Te is "csak" 27 éves vagy, ne beszélj úgy, mintha 77 lennél. A te élettapasztalatod is minimális. Különben tudnád, hogy nem "elég" az élettől az, hogy "ellegyél a langyos vízben", főleg párkapcsolat terén nem.
Ha ez a lány nem felel meg neked, keress másikat, ne tartsd el, ez így kb. úgy hangzik, hogy csak annyit jelent az életedben, mint egy dísztárgy a polcon. Keress valaki olyat, aki igazán számít!
Minden lehetséges pl egy olyan nőnél tudom ezt elképzelni aki szintén szeretne családot, de már abban a korban van, hogy "sietne kell".
De szerintem érdemes lenne továbbra is "normálisan ismerkedni" aztán az elején tisztázni, hogy neked mi a fontos.
"Ésszerű megoldás lehet ez az alternatíva ?"
Tehát a gyakorin bekérdezel egy ilyet, tök ismeretlenül, és várod, hogy tök ismeretlen emberek reagáljanak. Most őszintén, szerinted ez észszerű? Komolyan kérdezem.
De szeretem az abszurd dolgokat. Tegyük fel, hogy jelentkezik 10 hölgy aki lenne a feleséged. Ezután tartasz egy castingot? Sorsolást? Vetélkedőt? Erre már nem tértél ki, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!