Várható, hogy felfüggesztik a babaváró hitel igénylését?
Nem vagyunk jósok. Napról napra változtatnak meg dolgokat, a Fundamenta állami támogatását 2 nap alatt vágták gallyra, vették el.
SZERINTED? Van ember, aki megmondja,. mit fognak csinálni januárban?
Az utóbbi időben ez úgy működik, hogy kitalálnak valamit, majd utána azt is kitalálják, hogy lehet megvalósítani és kikre vonatkozik?
Pl. itt van ez a lakásfelújítási támogatás - még erről sem tudunk pontosat, de az már pár nappal a bejelentés után kiderült, hogy állítólag az is megkaphatja, akivel egy háztartásban él min egy , max 25 éves korú gyerek.
Szerintem tartják magukat az eredeti dátumig, sőt, ha tippelnem kéne akkor már inkább a meghosszabbítását tartanám valószínűbbnek figyelembe véve, hogy a kormány folyamatosan a családtámogatásokra helyezi a hangsúlyt.
Nem tudom, hogy honnan jött ez a hír, miszerint januártól megszüntetnék, de szerintem ez csak egy pletyka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!