Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Akik mostanában kezdtek el...

Akik mostanában kezdtek el cigizni, azokhoz lenne pár kérdésem(?)

Figyelt kérdés

Miért próbáltátok ki, milyen érzés volt, milyen gyakran gyújtottok rá mostanában?

Én bár már régebben próbáltam, mostanában kezdtem el rendszeresen, egy-kéthente pár szálat, és szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik ugyancsak nemrég kezdték. :)

2020. nov. 6. 18:58
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Én "ezeréve" dohányzom. A kipróbálás oka - mint sok mindenkinél - a kíváncsiság volt. Én nagy dohányos vagyok.

Hány éves vagy? Te miért kezdted el?

2020. nov. 6. 19:05
 2/2 anonim válasza:

Én eddig 3 alkalommal pumpáltam el több cigit. Egyszer csak úgy jött -italozgattunk, aztán ahaaaa adj már egyet :D

Ezen kívül még volt 2 másik alkalom, mindkettő esetben történt valami negatív esemény, vagy csak nagyon durván ideges voltam.

Most kicsit kiábrándítalak, de nekem nem jött be. Szivart is próbáltam, az inkább.

Nekem a vízipipa a favorit, sokáig lehet szívni, óriási a választék az ízekben és szerintem hangulatosabb, mint egy cigi.

Mármint ezzel nem akarom leszólni azokat, akik dohányoznak, ez szubjektív.

2020. nov. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!