Az lenne a kerdesem hogy a szolocukor vizhajtoe, mivel eszek mostanaban ugy vettem eszre h. tobbet pisilek vajon az lehet az oka?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 20:44
1/6 anonim válasza:
Nem vízhajtó. Viszont lehet hogy jobban megemeli a vércukrodat. Akinek magas a vérben a cukorszintje azok sok vizeletet ürítenek, Hagyd ki egy pár napra, ha visszaáll a régi rend, akkor ez az oka.
2/6 A kérdező kommentje:
S ha tobb vizet vesztek az atlagnal akkor annak lehete valami kovetkezmenye ideovel?
2013. febr. 4. 07:45
3/6 A kérdező kommentje:
Amugy azert eszem mert mondtak h jo azoknak akik fizikai munkat vegeznek mert energiat ad egyreszt es,olvastam h. a szolocukortol hirtelen felmegy a vercukorszint es majd hirtelen leeseik es attol etvagy is lessz.
2013. febr. 4. 13:11
4/6 anonim válasza:
A keményítő, cukor éppen vízmegkötő.
De nem nyúltál nagyon mellé. A CUKORBETEGSÉG gyakori vizeléssel jár.
5/6 A kérdező kommentje:
Cukor beteg nem lehetek semmifelekkepen se mert annak mas fele tunetei is vannak csak en ugy vettem eszre hogy amiota szolocukrot eszek azotta tobbet pisilek,de lehet 1 olyan is h. tobbet eszek es akkor tobb vizet iszok is es azert van
2013. febr. 4. 14:54
6/6 A kérdező kommentje:
S azert pisilek tobbet mert tobb vizet iszok mivel tobbet eszek.en erre gondolok.
2013. febr. 4. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!