Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnám meg azt a...

Hogyan találhatnám meg azt a két csinos szép lányt akivel találkoztam ?🙄

Figyelt kérdés
Szóval ezen a héten az egyik nap délben vittem le a kutyáimat sétálni a közelben lévő parkba és ott találkoztam két nagyon szép és csinos lánnyal ők is kutyusukat sétáltatták , elkezdtünk beszélgetni a kutyusokról meg mondták hogy mind a ketten egyetemisták és kollégiumban laknak hárman vagy négyen már nem emlékszem , és mondták hogy unatkoznak mert nem kell bejárni meg minden , meg kérdezte az egyik lány hogy hol lakom én elmondtam hogy itt a közelben , aztán még jól beszélgettünk meg minden amikor az egyik kutyám elkezdett menni nagyon én meg nyílván mentem utána és el köszöntem tőlük és ők is tőlem és az egyik mondta hogy reméli hogy még találkozunk , elfelejtettem elkérni számát ,nagyon aranyosak voltak😊 hogy találhatnám meg őket ?normális válaszokat kérnék köszönöm . És nem nem kamu!!!

2020. okt. 4. 15:01
1 2
 11/17 anonim válasza:
Szerintem cuki vagyis én biztos annak tartanám, ha engem keresne így valaki. Hajrá!
2020. okt. 4. 15:17
 12/17 anonim válasza:
Miért nem kérted el a számukat ?
2020. okt. 4. 15:18
 13/17 A kérdező kommentje:
5 ös , neked pedig nincs agyad és mégis élsz respekt 👏
2020. okt. 4. 15:20
 14/17 A kérdező kommentje:
11 köszönöm a biztatás ☺️
2020. okt. 4. 15:22
 15/17 anonim válasza:

Én kívánom neked azt, hogy sikerüljön megint találkozni velük!:)

Csak légy jókor, jó helyen.

Sok szerencsét kívánok!

2020. okt. 4. 15:44
 16/17 anonim válasza:
nekem nem jön be ha egy srác kutyusnak hívja a kutyát
2020. okt. 4. 16:15
 17/17 anonim válasza:
Kívánom, hogy megtaláld. Nekem sajnos nem sikerült amikor hasonló szituba kerültem, én is kerestem még itt is, még személyleírást is adtam a lányról :(
2020. okt. 4. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!