Hogyan találhatnám meg azt a két csinos szép lányt akivel találkoztam ?🙄
Figyelt kérdés
Szóval ezen a héten az egyik nap délben vittem le a kutyáimat sétálni a közelben lévő parkba és ott találkoztam két nagyon szép és csinos lánnyal ők is kutyusukat sétáltatták , elkezdtünk beszélgetni a kutyusokról meg mondták hogy mind a ketten egyetemisták és kollégiumban laknak hárman vagy négyen már nem emlékszem , és mondták hogy unatkoznak mert nem kell bejárni meg minden , meg kérdezte az egyik lány hogy hol lakom én elmondtam hogy itt a közelben , aztán még jól beszélgettünk meg minden amikor az egyik kutyám elkezdett menni nagyon én meg nyílván mentem utána és el köszöntem tőlük és ők is tőlem és az egyik mondta hogy reméli hogy még találkozunk , elfelejtettem elkérni számát ,nagyon aranyosak voltak😊 hogy találhatnám meg őket ?normális válaszokat kérnék köszönöm . És nem nem kamu!!!2020. okt. 4. 15:01
1/17 anonim válasza:
Híjj te itt mit fogsz kapni 🤣😂😅 visszaszámlálás indul 3 2 1
2020. okt. 4. 15:05
2/17 anonim válasza:
Vidd ki sokszor a kutyádat hátha összeakadsz velük még.
2020. okt. 4. 15:07
3/17 anonim válasza:
Te aztán tudsz élni ember :-D
2020. okt. 4. 15:08
4/17 anonim válasza:
Bevált módszer hogy leírod a sztorit papírra, tartod a kezedben megkérsz valakit hogy fotózzon így le és kirakod Facebook-ra, ismerősök meg tovább osztják. Estére már jönnek is a lányoktól az üzenetek.
2020. okt. 4. 15:09
5/17 anonim válasza:
Világjárvány van te pedig éppen most akarsz csinálni egy gangbang bulit egy kollégiumban ,respekt 👏
2020. okt. 4. 15:11
6/17 anonim válasza:
Ejj de kár hogy a romantikus vígjátékok kimentek a divatból... :(
Többször vissza kell menned ugyanabban az időpontban,ugyanazon helyszínre ahol találkoztál velük.Nagy valószínűséggel ismét fogsz találkozni velük.
:)
Rajt!
2020. okt. 4. 15:12
7/17 A kérdező kommentje:
1 es köszi az értelmes választ
2020. okt. 4. 15:13
8/17 A kérdező kommentje:
2 sokszor nem is de ugyan abban az időben szoktam , de egyenlőre semmi
2020. okt. 4. 15:13
9/17 A kérdező kommentje:
4 es ez jó ötletnek hangzik , de ez nem ciki ?
2020. okt. 4. 15:15
10/17 anonim válasza:
Ha így van akkor biztos majd összefuttok valamikor 😊
2020. okt. 4. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!