Miért van az, hogy egyfolytában csak dícsér, megjegyzéseket tesz milyen csinos és szép vagy és utána meg csak eltűnik a semmiből?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 14:22
1/3 anonim válasza:
Kicsoda?
Mert én is (nőként) megdicsérem a kolléganőmet, vagy a szomszédasszonyt ha találkozunk és mondjuk fodrásznál járt, de ez csak egy udvariassági formula, ahogy továbbmegyek már nem érdekel.
Férfiakkal is vagyok így, de ez sem jelent semmit.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem sima dicséret hanem amikor bókolsz vagy be akarsz vágódni olyannál aki tetszik.😂Meg próbálod keresni őt és utána meg csak úgy eltűnsz. Így értem.
2020. szept. 23. 14:38
3/3 anonim válasza:
Ha eltűnik valaki, akkor ez csak egy beetetéses típusszöveg, mégsem akar igazán, mert éppen talált mást, vagy nem független.
Szerintem ne foglalkozz vele, nem ő a te embered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!