Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok milyen érzés újra...

Lányok milyen érzés újra suliba járni?

Figyelt kérdés

Immár vége az online oktatásnak azt hiszem.

Örültök hogy újra lehet találkozni a haverokkal?

És meg van a sulis feeling.

23 éves fiú vagyok

Lehet sztorizgatni vagy ha engeditek üzenetben is szívesen beszélgetek aki szeretné.

Kíváncsiságból kort is irhattok ha akarjátok.

2020. okt. 1. 07:34
 1/9 anonim válasza:
Nekem elég szar, nem vagyok egy társasági ember. Jobban szerettem otthon intézni a dolgaim, még plusz teher minden nap bejárni, túlélni 7-8 órát... Nincsenek haverjaim, szóval senki nem hiányzott.
2020. okt. 1. 07:57
 2/9 anonim válasza:
Huha, a perverz kis cukrosbacsika, aki a kislanyokra bukik.
2020. okt. 1. 08:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Pontosan hihi
2020. okt. 1. 08:30
 4/9 anonim válasza:
Én nagyon élvezem, ahogy a tinilányok reggel belibegnek az iskolába, délután meg haza. Hiányoztatok a tavaszi napsütésben.
2020. okt. 1. 09:45
 5/9 anonim válasza:
Én szerettem iskolába járni, a sok büntetés és tanári szigor ellenére, meg, hogy otthon is büntettek. :(
2020. okt. 1. 10:48
 6/9 anonim válasza:
Most kezdtem az egyetemet és a bennem kavargó érzéseket egy kiadós vírusos hasmenéshez hasonlítanám.
2020. okt. 1. 19:40
 7/9 anonim válasza:

Egyrészt nekem nem kell iskola ahhoz, hogy találkozzak a barátaimmal. Szerintem elég kényszerszagú az a barátság, ami csak az iskola falain belül tart, de kétségtelen jó érzés ismét látni a tanárokat és átélni az órai hangulatokat.

Mivel ez az érettségi évem, ezért elég sok minden történik. Előrehozott érettségik és sima érettségik, ezekből összesen négy lesz emelt szinten. A pályaválasztás is nehezen megy, de már vannak terveim.

Röviden örülök, hogy már nem online oktatás volt, mert a tanárok minden igyekezete ellenére egy vicc volt és most igazán fontos a minőségi oktatás.

19L

2020. okt. 1. 22:05
 8/9 anonim válasza:
végre újra együtt lehetek a gondnokkal
2020. okt. 2. 01:43
 9/9 anonim válasza:

Utálok iskolába járni, nem örülök, hogy megint mennem kell.

Folyton piszkálnak az osztálytársaim és majd megdöglök a sok tanulástól. 😭

2020. okt. 10. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!