Hol tudok új embereket megismerni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most lettem egyetemista, Budapesten, azthittem itt végre majd találok barátokat, nem leszek olyan magányos mint otthon vidéken, de csalódnom kellett, itt még magányosabb vagyok, mert a családtagjaim, az a kevés ismerősöm sincs velem.
Borzalmasan érzem magam, nem találom meg senkivel se a közös hangot, ahhoz sincs kedvem, hogy a helyi kocsmában legyek minden este.
Akik ilyen helyzetben vannak vagy voltak, ti hogy jutottatok túl ezen?
2020. szept. 30. 21:41
1/6 anonim válasza:
Pasi vagy?
2020. szept. 30. 21:42
2/6 anonim válasza:
Az évfolyamtársaiddal, lakótársaiddal nem mentek el valahová? Egyedül nem olyan jó, sokat segítene neked, ha lenne egy olyan kör, akikkel ki tudnál mozdulni, és máris gyűlnének az új ismerősök.
2020. szept. 30. 21:50
3/6 anonim válasza:
Szeretnél esetleg beszélgetni??
26/F
2020. szept. 30. 22:32
4/6 anonim válasza:
Kocsma.
Persze ha értelmes vagy akkor mehetsz akár színházba vagy múzeumba.
Könyvtárba is elmehetsz... persze ha nem peolikkal akarsz vegyülni.
2020. szept. 30. 22:55
5/6 anonim válasza:
bizti aranyos vagy. Szívesen barátkoznék veled
2020. okt. 1. 04:40
6/6 anonim válasza:
Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok, bár én most vagyok végzős gimiben.🙁
2020. okt. 20. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!